Lån 30000 kroner til din virksomhed

Lån fra 5.000 - 75.000 kr.

Samlet lånebeløb

5.000 DKK
+
5.000 DKK75.000 DKK
Månedlig ydelse

520,83 DKK

Første betalingsdato

xx.xx.xxxx

Samlet lånebeløb

5.000 DKK

Omkostninger fra 1 til 12 måneder

Samlede låneomkostninger1.250 DKK
Samlet tilbagebetalingsbeløb6.250 DKK
Debitorrente (fast årlig)0 %

Lånet har en løbetid på 12 måneder og tilbagebetales således i 12 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.

Lån 30000

Et lån på 30.000 kr. kan være den nødvendige kapital, du står og mangler for at sætte gang i din virksomhed eller for at optimere den. Det kan være, at du mangler midler til at købe nyt udstyr eller til at udvide din produktion og dermed skalere din forretning. Det kan også være en økonomisk buffer til at betale uforudsete regninger, så dit budget ikke vælter. 

Der er flere forskellige finansieringmuligheder, hvis du vil låne 30.000 kr. Du kan overveje crowdfunding, crowdlendingvia investor, i banken eller online. Hver mulighed har fordele og ulemper, og det er derfor vigtigt at være klar over dine behov og ønsker til et lån samt hvilke betingelser, du har lyst til at låne på. Du bør også overveje, hvordan og hvor hurtigt du kan afdrage på lånet. 

Det er nemt og hurtigt at låne 30.000 kr. til din virksomhed hos Broaden. Vi har en kort ansøgningsproces, og hvis du bliver godkendt til et lån, overfører vi med straksoverførsel. Det giver dig mulighed for at rykke hurtigt, hvis der opstår muligheder, eller hvis du vil optimere din virksomhed.

Lån 30000 kroner med Broaden

Hos Broaden kan du låne mellem 30.000 kroner til lige det, du mangler i din virksomhed. Vi tilbyder virksomhedslån mellem 5.000 og 75.000 kroner til freelancere og selvstændige. Vi behøver ikke at høre en salgspitch eller at se din forretningsplaner for at kunne tilbyde dig et lån. Du behøver heller ikke at redegøre for, hvad du vil bruge pengene på. Det er dog et krav fra vores side, at du som virksomhedsejer er kautionist for lånet. Det gør lånet mere sikkert for både dig og os, hvis det skulle ske, at din virksomhed ikke længere kan afdrage på lånet. 

Vi foretager også kreditværdighedsvurderinger som en del af vores ansøgningsproces. Her kigger vi både på din virksomheds og din personlige økonomi som kautionist for at vurdere, om økonomien kan bære omkostningerne for et lån. Denne type lån gør det nemmere at låne penge som nystartet iværksætter eller selvstændig, fordi du netop ikke behøver at kunne fremvise gode nøgletal for at låne penge. Vores virksomhedslån kan bruges til indkøb, at starte sin egen virksomhed eller som økonomisk buffer til uforudsete udgifter. 

Er din virksomhed kreditværdig?

For at kunne optage et lån hos Broaden skal din virksomhed igennem en kreditvurdering. Her vurderes det, om virksomhedens og kautionistens økonomi er stabil nok til at betale for omkostningerne til et lån. Kautionisten skal være virksomhedsejeren, og dennes økonomi spiller derfor en vigtig rolle i den samlede kreditvurdering. 

Hvad koster det at låne 30.000 kr?

Hvis du gerne vil se, hvad et lån på 30.000 kr. vil koste, kan du anvende låneslideren øverst på siden. Du vælger blot beløb og din ønskede løbetid. Du kan herefter regne på, om du har råd til at tage et lån og medregne det i dit budget. Kreditvurderingen bestemmer dog i sidste ende, hvor meget du kan låne.

Hvornår får du dit lån udbetalt?

Ansøgningsprocessen hos Broaden er nem, og behandlingstiden er hurtig. Hvis du bliver godkendt til et lån, overfører vi med straksoverførsel. Du kan derfor relativt hurtigt få dit lån udbetalt, hvis din ansøgning godkendes. Du kan på den måde nemmere gribe spontane muligheder, når de opstår. 

Hvor lang tid tager det at ansøge?

Hos Broaden har vi en nem og overskuelig ansøgningsproces, og det tager ikke lang tid at ansøge om et lån. Du behøver ikke at sende os dine forretningsplaner eller budgetter – vi indhenter automatisk de nødvendige oplysninger om din økonomi med dit samtykke. Når vi har behandlet din ansøgning, foretager vi en kreditvurdering. 

Er det muligt at låne 30.000 kr. uden sikkerhed?

Hos Broaden er det ikke muligt at låne 30.000 kr. uden at stille sikkerhed for lånet. Vi kræver nemlig, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist for lånet. Din økonomi inddrages derfor i vores kreditvurdering. Det er generelt svært at finde et virksomhedslån på markedet, hvor man ikke skal stille sikkerhed på en eller anden måde. 

Hvor stort et lån kan jeg ansøge om?

Du kan ansøge om lån mellem 5.000 og 75.000 kroner hos Broaden. Det gør vores lån særligt velegnede til mindre virksomheder og startups, som har brug for finansiering til små udgifter og lidt større investeringer. Det er derfor både muligt at låne, hvis du er ved at starte en virksomhed op eller hvis din virksomhed allerede er oppe og køre.

Er din virksomhed kreditværdig?

Med et erhvervslån hos Broaden kan du selv vælge løbetiden op til 36 måneder, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. På den måde kan du tilrettelægge lånet, så det passer bedst muligt ind i din økonomiske situation, og det pengene skal finansiere. Du har naturligvis altid mulighed for at indfri dit erhvervslån, når du vil – helt uden ekstra omkostninger. 

Erhvervslån og rente

Hos Broaden tilbyder vi et erhvervslån med en rente fra 0% og et etableringsgebyr på 10 % af dit lånebeløb. Hvilken rente vi kan tilbyde dig afhænger af den enkelte kreditvurdering. Prisen fastsættes på baggrund af blandt andet driftsresultater, regnskab, branche, den reelle ejer, eventuelle tidligere konkurser og så selvfølgelig kautionistens finansielle situation.

Hvor kan jeg låne 30000?

Det kan være en udfordring at låne penge, hvis du er soloselvstændig eller ved at starte en virksomhed op. Hvis du først er ved at starte virksomheden op, kan det være svært at bevise, at det bliver en god forretning. Du har af gode grunde ikke mulighed for at fremvise gode nøgletal eller overskud, som der er mange låneudbydere, der retter sig efter. 

Der er dog flere muligheder for at låne 40.000 kroner til det, du står og mangler til din virksomhed. Du kan låne penge i banken eller søge via online lånemuligheder. Der findes også andre former for finansiering som for eksempel crowdfunding og finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. Online lånemuligheder som Broaden kan være et godt alternativ til nogle af de traditionelle lånemuligheder, der er på markedet, fordi du kan låne uden at vise nøgletal hos os

Sådan ansøger du om 30.000 kroner

1 min

Udfyld personlige oplysninger

2 min

Indtast oplysninger om virksomheden og dens økonomi

3 min

Automatisk tjek af din økonomi som kautionist

5 min

Underskriv ansøgningen digitalt

6 min

Afvent endeligt svar på din ansøgning

Hvorfor ansøge om 30.000 kr. online?

Det kan være nemmere at ansøge om et lån på 30.000 kr. online end ved andre lånemuligheder som i banken. Det skyldes, at det er hurtigere og nemmere at blive godkendt til et lån ved online låneudbydere. Det har også været med til at gøre det mere udbredt at låne penge online, også til erhverv. 

At låne penge til sin virksomhed kan være en tidskrævende og besværlig proces, især hvis du er soloselvstændig eller er ved at starte din virksomhed op. En rapport fra 2019 lavet af Finans Danmark belyste , at det kan være svært at låne penge i banken som mindre virksomhed eller nystartet selvstændig eller iværksætter, fordi man ofte ikke har mulighed for at vise gode nøgletal. 

Nøgletal er især et vigtigt paramter for bankerne, når de foretager kreditvurderinger. De kræver ofte også, at man sender dokumenter som forretningsplan, budgetter og andre papirer, som de skal bruge som led i deres kreditvurdering. Det kan derfor hurtigt blive en tidskrævende proces at ansøge om et banklån. For mindre virksomheder og soloselvstændige, der ønsker et lån, kan det være en idé at undersøge andre lånemuligheder. Hos Broaden behøver vi ikke at se din forretningsplan. Vi kræver blot, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist.

Hvad koster det at låne 30000 kroner?

Hos Broaden kan du låne mellem 5.000 og 75.000 kroner. Hvis du vil se prisen for et lån på 30.000 kroner, kan du indstille låneslideren øverst på siden for at se de specifikke låneomkostninger. Det giver dig mulighed for at regne på, om du har råd til et lån i dit budget. Vi har et etableringsgebyr på 25%, som lægges til din hovedstol, og vores månedlige rente er 0%. Det betyder, at et lån hos os koster det samme uanset hvor hurtigt du afdrager på det. Den maksimale løbetid er 12 måneder, men du kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Lån 30000 lav rente

Ønsker du at optage et lån på 30.000 kr. med en lav rente, er der flere muligheder på markedet. Undersøg altid de forskellige udbydere grundigt og sammenlign vilkår og renter på deres lån. Din kreditværdighed, låneperiode, gebyrer og omkostninger kan spille ind på lånevilkår og rente på lånet. Derfor er det vigtigt at kigge den endelige låneaftale igennem, inden du skriver under på noget. Det giver dig mulighed for at se, om lånets omkostninger er realistiske for dit budget, så du har mulighed for at afdrage regelmæssigt på lånet. Hos Broaden er der et etableringsgebyr på 25%, og den månedlige rente er 0%. Etableringsgebyret lægges til din hovedstol, og dit lån koster derfor det samme uanset hvornår du betaler det ud inden for vores 12 måneders løbetid.

Lån 30.000 rentefrit

At låne 30.000 kroner rentefrit kan lyde for godt til at være sandt. Der er dog flere udbydere, der tilbyder rentefrie lån. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der stadig kan være gebyrer og omkostninger, selvom den månedlige rente er 0%. Det er aldrig gratis at låne penge, og derfor er det vigtigt at læse lånevilkårene grundigt, inden du binder dig til en låneaftale. 

Som alle andre steder er det hos Broaden heller ikke muligt at låne penge gratis. Vi har en månedlig rente på 0% og et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb. Dette gebyr lægges til din hovedstol, og dit lån bliver derfor ikke dyrere, jo længere løbetiden er. Vi har en maksimal løbetid på 12 måneder, og du kan altid indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger. Lånet koster dog det samme, uanset hvornår du indfrier det. Indstil låneslideren øverst på siden for at se omkostningerne for at låne 30.000 kr.

Lån 30000 billigt

En af de vigtigste faktorer er renten, hvis du gerne vil låne 30.000 kr. billigt. Hvis du låner til en høj rente, bliver de samlede låneomkostninger selvfølgelig højere, og det kan ende med at være en dårlig økonomisk beslutning for din virksomhed. Det er altid en god idé at undersøge vilkårene for et lån grundigt, inden du vælger at binde dig til det. Udover renter kan der være andre omkostninger og gebyrer såsom oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og gebyrer for forsinket betaling. Disse gebyrer kan være med til at gøre lånet dyrere, og derfor er det nødvendigt at have dem med i sine beregninger af lånets samlede pris. 

Hos Broaden er vi meget transparente omkring vores gebyrer. Vi har ingen månedlig rente, men derimod et etableringsgebyr på 25%, der lægges til hovedstolen. Det betyder, at lånet samlet set koster det samme uanset løbetid. Vi har en løbetid på 12 måneder, men du kan altid indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger. 

Kan jeg låne 30.000 kr.?

Hvis du vil låne 30.000 kr. hos Broaden, skal du først igennem en kreditvurdering, hvor vi kigger på din generelle økonomiske situation. Her vurderer vi, om virksomhedens og kautionistens økonomi kan bære omkostningerne for et lån. 

Herudover er der nogle formelle krav, som vores låneansøgere skal leve op til, som du kan se i boksen.

Krav til erhvervslån hos Broaden

 • Din virksomhed har et dansk CVR-nummer. 
 • Du har bopæl i Danmark.
 • Du har ikke nogen betalingsanmærkninger. 
 • Du hæfter som virksomhedsejer for lånet som kautionist.
 • Din virksomhed skal være kreditværdig.
lån 30000 til din virksomhed

Hvordan kan jeg låne 30.000 kr.?

Hvis du gerne vil låne 30.000 kroner, er det smart at starte med at lægge et budget. Det giver dig et overblik over din nuværende økonomiske situation. Herefter kan du beregne, hvad dit rådighedsbeløb er og hvor stort et beløb du har råd til at betale til et lån hver måned. Der er forskellige lånemuligheder, hvis du gerne vil låne 30.000 kroner. Der er muligheder som crowdlending, crowdfunding eller finansiering fra en investor. Du kan også låne online, privat eller i banken. Der er fordele og ulemper ved de forskellige muligheder, og den bedste løsning for dig afhænger af, hvad der vægter højst for dig, og hvad situationen er i din virksomhed. 

Før du beslutter dig for en af mulighederne, bør du undersøge markedet og sammenligne lånevilkår, gebyr og omkostninger. Det kan give gode forudsætninger for at vælge en god låneløsning. Det vil de fleste steder være nødvendigt at stille sikkerhed for et lån på 30.000 kroner. Det kan være i form af en kautionist, der overtager lånet i tilfælde af, at den oprindelige låntager ikke længere er i stand til at afdrage på lånet. Derudover skal man oftest igennem en kreditvurdering, der bruges til at vurdere, om man har økonomi til at optage et lån og afdrage på det. Hvis du kan stille med en kautionist og kommer igennem kreditværdighedsvurderingen, er der gode chancer for at blive godkendt til et lån på 30.000 kr.

Lån 30000 uden sikkerhed

Det er sjældent muligt at låne 30.000 kr. uden at stille sikkerhed for lånet i et eller andet omfang. Der er dog nogle forbrugslånsudbydere, som tilbyder lån uden sikkerhed. Det kan til gengæld indebære, at renten på lånet er høj, fordi lånet derfor er forbundet med en større risiko fra låneudbyderens side. Lån, hvor man skal stille sikkerhed, kan derfor være fordelagtige, hvis renten og den samlede pris er lavere. Undersøg dog altid dine muligheder og vilkårene for lån, før du skriver under på en låneaftale. Det er også bedst at have en plan for tilbagebetalingen af et lån og medregne omkostningerne i dit budget, så du kan se, om det giver mening for dig.

Lån 30000 uden kreditvurdering

Hos langt de fleste låneudbydere er det i dag ikke muligt at låne penge uden en kreditvurdering. Låneudbydere bruger kreditvurderingen bruges til at vurdere virksomhedens og eventuelt kautionistens økonomi og generelle økonomiske situation. Hvis virksomheden får en dårlig kreditvurdering, kan det være svært at låne penge, fordi det er forbundet med større risici at låne dig penge. Det vil i dette tilfælde også være i din egen bedste interesse ikke at låne penge, fordi det kan sende dig ud i en dårlig gældsspiral, hvis du ikke har råd til at afdrage på dit lån. Kreditvurderinger er derfor i høj grad en foranstaltning, der er til forbrugernes fordel. Hvis du finder en låneudbyder, som vil låne dig 30.000 kr. uden at foretage en kreditvurdering, er det vigtigt at gennemgå lånets renter og gebyrer grundigt. Husk at få alt det med småt med, så du ikke ender med at blive fanget i en meget ufordelagtig låneaftale. 

Bør jeg vælge et onlinelån eller et banklån til at låne 30000 kr.?

Hvis du vil låne 30.000 kroner, er to af lånemulighederne at låne i banken eller online. De to muligheder har forskellige fordele og ulemper, og derfor er det godt at sætte sig ind i, hvad man ønsker et lån til, hvor meget man vil låne og hvornår man har brug for pengene. Hvis du har brug for et meget stort lån, hvor det er en fordel at betale det af over længere tid, kan et banklån være en god løsning. Hvis du står og mangler penge her og nu, kan et onlinelån være en god løsning. De har ofte kortere ansøgningsprocesser og udbetaler lån hurtigere, end banken gør. Til gengæld er det som regel ikke muligt at låne lige så meget online som i banken. 

 

Fordele ved banklån

 • Større lånebeløb
 • Længere løbetid 
 • Gæld samlet ét sted

Fordele ved onlinelån

 • Mindre lånebeløb
 • Hurtig ansøgningsproces
 • Lån til akutte behov
lån 30000 kr. til din virksomhed

Hvad kan du bruge 30.000 kroner til?

Med et lån på 30.000 kroner kan du få ekstra finansiering til det, du mangler penge til i din virksomhed. Det afhænger af din virksomhedstype og det stadie, virksomheden er i. Udgifterne kan variere meget efter, om du er ved at starte virksomheden op eller om den har været i gang i noget tid. Hvis virksomheden er i opstartsfasen, har du måske brug for finansiering til en god og brugervenlig hjemmeside, lagerbeholdning, butiksinventar, lokaleleje eller udstyr. Hvis virksomheden allerede er oppe og køre, har du måske brug for finansiering til at opgradere og optimere virksomheden. 

Der kan være mange behov, som man har brug for at låne penge til. De fleste virksomheder får brug for finansiering på et eller andet tidspunkt i forbindelse med enten opstart, investeringer eller produktion. Mange erhvervslån bruges til at finansiere den daglige drift, vækst eller akutte udgifter. Du kan låne 30.000 kroner hos Broaden. Hvis du bliver godkendt til et lån, har du pengene på din konto relativt hurtigt. Vi stiller ikke krav til, hvad du bruger dit erhvervslån til. Vi har dog krav om, at du som virksomhedsejer selv stiller som kautionist for dit lån, og at du er i stand til at afdrage på lånet. 

30.000 kr. til den daglige drift

Mange virksomheder optager et erhvervslån for at dække udgifter til den daglige drift. Det kan være nødvendigt, hvis virksomheden er i en periode med lavere indtjening eller har sagt ja til en eller flere opgaver med lang betalingsfrist. Her kommer betalingen for opgaven først noget tid efter, og det kan i mellemtiden være en udfordring at betale alle udgifter og holde virksomheden kørende. Det kan være udgifter til produktionen, løn, lokaleleje og andre faste udgifter, som man låner til at dække. 

Det kan skubbe til budgettet, hvis der mangler penge i kassen i en længere periode. Derfor kan et lån være smart i disse situationer, så man kan holde virksomheden kørende, samtidig med at man kan sige ja til opgaver med lang betalingsfrist. Det kan være en smart forretningsmæssig beslutning, fordi kunden kan vende tilbage med opgaver eller anbefale din virksomhed til andre. 

30.000 kr. til vækst

At låne til vækst er meget almindeligt for virksomheder, da der kan være behov for ekstra finansiering til dette. Når en virksomhed får flere kunder og øget salg, kan den vækste. Det kan også ske på baggrund af, at virksomheden er blevet optimeret og skaleret og langsomt bliver større. Ofte hænger disse to ting også sammen. Hvis man vil investere i sin virksomheds vækst, er det vigtigt at være klar på ekstra gang i biksen. Ellers kan det ende med at gå ud over kvaliteten og kundernes oplevelse af virksomheden, som kan ende med at have negative konsekvenser på salget og indtjeningen. 

Lån 30000 kr i dag

Hvis du står og mangler et erhvervslån på 30.000 kroner, kan en online låneløsning være svaret. Hvis du bliver godkendt til et lån, kan du ofte have pengene på kontoen samme dag, og det er derfor en hurtig løsning til akutte behov. Det kræver oftest, at du skal igennem en kreditvurdering, hvor det vurderes, om din virksomheds økonomi kan bære omkostningerne for lånet. I nogle tilfælde skal der også stilles en eller anden form for sikkerhed for lånet, fx i form af en kautionist. Hos Broaden foretager vi kreditvurderinger, og vi kræver også, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist for erhvervslånet. Det betyder, at du overtager lånet i tilfælde af at virksomheden ikke længere er i stand til at afdrage på lånet. 

30.000 kr. til akutte udgifter

Hvis der pludselig er dukket en regning op, som du ikke har råd til, kan det være nødvendigt at tage et lån. Det kan være et onlinelån, som kan bruges til at dække de akutte udgifter. Akutte udgifter kan opstå for alle, og det er et meget almindeligt låneformål for virksomheder. Det kan både være store og små udgifter, som man ikke er forberedt på og dermed ikke har budgetteret med. For at udgifterne ikke skal hobe sig op, kan det være en god idé at få dem betalt løbende. Hvis virksomheden ikke har kapital til at betale regningerne, kan et lån være nødvendigt. 

30.000 til opstart

30.000 kroner kan være et godt økonomisk skub til at starte din virksomhed op. I opstartsfasen er der mange nødvendige udgifter på én gang, og derfor har mange brug for et virksomhedslån til at få startkapital til virksomheden. Det varierer meget, hvad virksomheder har brug for at låne til, og det afhænger både af virksomhedens type og prioriteter. Gængse udgifter er fx maskiner, redskaber, butiksinventar, kontormøbler og husleje. Et lån på 30.000 kroner kan give mulighed for at investere i det mest nødvendige, hvad enten det er udstyr, lokaler eller andet.   

Undgå en kassekredit med et erhvervslån på 30.000 kr.

Et erhvervslån på 30.000 kroner kan hjælpe dig til at undgå en kassekredit. En kassekredit har typisk en højere rente end almindelige lån, og det kan derfor i nogle tilfælde være fordelagtigt at anvende andre lånemuligheder. Et lån på 30.000 kr. hos en online udbyder kan give den nødvendige finansiering til din virksomheds udgifter. Den bedste løsning afhænger af din virksomheds specifikke behov, og derfor er det altid bedst at undersøge dine muligheder, så du vælger en passende låneløsning. Med et virksomhedslån kan du fx betale regninger og holde virksomhedens drift i gang, selvom du venter på betaling fra en opgave med lang betalingsfrist. Der er dog mange grunde til, at det kan være nødvendigt med et virksomhedslån

Få råd til uforudsete udgifter med et lån på 30.000 kr.

Med et erhvervslån på 30.000 kr. kan du få råd til at dække uforudsete udgifter i din virksomhed. Det kan være alt fra bilreparationer til tekniske problemer, og et lån kan gøre det muligt at betale regningerne, så virksomheden kan køre som normalt. Det giver økonomisk fleksibilitet og hjælp til at holde virksomheden kørende. Et lån på 30.000 kr. kan give kapital til at dække de mest nødvendige regninger. Sørg dog for at lægge et budget, hvor du har medregnet lånets omkostninger, inden du optager et lån. Det kan også være en god idé at finde billigere alternativer til dine faste udgifter for at få et større månedlige rådighedsbeløb. Det kan du gøre hos Råd nu.

Ansøg om et lån på 30.000 kr. hos Broaden

Et erhvervslån på 30.000 kroner fra Broaden kan give dig finansiering til drift, vækst eller akutte udgifter. Vi ser på virksomhedens og din økonomi som kautionist. Du kan låne fra 5.000 til 75.000 kroner til små udgifter eller større investeringer med en løbetid på max. 12 måneder. Vi har kort behandlingstid, fleksible løbetider på lån og en gennemskuelig aftale. Du kan ansøge lige herunder.

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne ansøge om et erhvervslån, er der nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde: 

 • Alder imellem 23-70 år.
 • Dansk bopælsadresse.
 • Som virksomhedsejer kautionerer du for virksomhedslånet.
 • Gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • Dansk erhvervskonto.

Om du kan blive endelig godkendt til et erhvervslån, afhænger dog i sidste ende af kreditvurderingen.

Vi har en låneramme på 5.000 – 75.000 kroner. Hvor stort et erhvervslån vi kan tilbyde dig, afhænger i sidste ende af kreditvurderingen. I kreditvurderingen indhenter vi automatisk oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Når du ansøger om et erhvervslån hos Broaden, skal du som virksomhedsejer stille som kautionist for lånet. Det vil sige, at du kautionerer for lånet, såfremt din virksomhed ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag.

I tilfælde af at vi kan tilbyde dig et erhvervslån, sender vi dig et lånetilbud inden for 24 timer, som du skal godkende, før vi kan udbetale lånet.

Så snart du har godkendt vores lånetilbud, bliver dit erhvervslån udbetalt med straksoverførsel til din registrerede konto.

Dine månedlige afdrag afhænger af lånets størrelse og løbetid. Du finder dit månedlige afdrag i den endelige låneaftale.

Vurderer vi, at din virksomheds eller din økonomi som kautionist ikke kan bære omkostningerne ved virksomhedslånet, vil du modtage et afslag på din ansøgning.

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk for at få uddybet afslaget.

Først og fremmest skal du kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk og informere os om det.

I tilfælde af at du som ansøger lukker eller træder ud af virksomheden, er det nemlig dig som kautionist, der hæfter for lånet.

Er virksomheden eller du som kautionist ikke længere i stand til at betale det månedlige afdrag, bedes du kontakte kundesupport på support@broaden.dk. Så vil vi forsøge at finde en løsning.

Overholdes den nye betalingsplan ikke, vil du modtage 3 rykkerskrivelser, og du vil blive sendt videre til inkasso, såfremt du ikke betaler rykkerskrivelsen. 

Seneste artikler

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given