Broaden akademiet

Broadens akademi er en informationsbank for iværksættere, hvor du kan finde omfattende praktisk information relateret til alt, der har med forretningsdrift og iværksætteri at gøre. Broaden akademiet er gratis og altid tilgængeligt for dig og din virksomhed.

Hent vores e-bog om digital marketing

Hvad skal der til for at din virksomhed kan få flere kunder? Vi har beskrivet de vigtigste elementer inden for digital marketing, som kan hjælpe dig på rette vej.

Tag vores test om iværksættertyper

Hvad er din iværksætterprofil? Har du overvejet en karriere som iværksætter? Tag en kort test og find ud af hvilken  iværksættertype, du er og få et råd med på vejen.

Iværksætterhistorier

Vi snakker med danske iværksættere for at give andre et indblik i personerne og historien bag lovende startups. Det kan være motiverende at høre om, hvordan andre har opnået succes.

Iværksætter-ordbogen

Hvordan betyder ROI, elevatortale, SEO og afkastningsgrad? I livet som iværksætter støder man på de mange forskellige udtryk og begreber. Vi vil præsentere dem for dig her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder, tips og tricks for iværksættere direkte i din indbakke.


Ofte stillede spørgsmål

Broadens akademi er en informationsbank for iværksættere, hvor du kan finde omfattende praktisk information relateret til alt, der har med forretningsdrift og iværksætteri at gøre. Broaden akademiet er gratis og altid tilgængeligt for dig og din virksomhed.

Alt indhold er gratis og offentligt tilgængeligt. Så alle kan få glæde af vores e-bøger, tests, historier, blogindlæg samt tips og tricks til iværksættere.

Broaden akademiet er tænkt som et univers, hvor du kan finde online sparring og blive klogere på iværksætteri og finde inspiration til at gribe rejsen an. Vi deler desuden ud af relevante tips og tricks.

Tips og tricks til iværksætteri

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given

Har du brug for hjælp?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.