Erhvervslån op til 75.000 kr.

Vi modtager ikke ansøgninger i øjeblikket

Broaden akademiet

Broadens akademi er enhver iværksætters informationsbank, hvor du kan finde omfattende praktisk information relateret til alt, der har med forretningsvækst og drift at gøre. Broaden akademiet er gratis og altid tilgængeligt for dig og din virksomhed.

Broaden

Hent vores e-bog om iværksætteri

Hvad skal der til for at din virksomhed kan få en lind strøm af kunder? Vi har samlet en liste over ting, du bør sætte dig ind i, når du planlægger at starte en virksomhed eller gerne vil tage din virksomhed til det næste niveau.

Hvilken iværksætter er du?

Hvad er din iværksætterprofil? Har du overvejet en karriere som iværksætter? Tag en kort test og find ud af, hvilken slags iværksætter du er.

broaden lån

Iværksætterhistorier

Vi snakker med danske iværksættere med det formål at give andre et indblik i personerne bag nogle af Danmarks mest lovende startups. Vi synes, det er prisværdigt og motiverende at høre om, hvordan andre har opnået succes.

Broaden

Iværksætter-ordbogen

Hvordan beregner man ROI? Hvad er det? Og hvad betyder elevatortalen? I livet som iværksætter støder man på de mest fantastiske udtryk og begreber. Vi vil præsentere dem alle for dig!

Ofte stillede spørgsmål

Broadens Akademi er enhver iværksætters informationsbank, hvor du kan finde omfattende praktisk information relateret til alt, der har med forretningsvækst og drift at gøre. Broaden akademiet er gratis og altid tilgængeligt for dig og din virksomhed.

Alt indhold er gratis og offentligt tilgængeligt, så alle kan få glæde af vores e-bøger, tests, historier, blogindlæg samt tips og tricks til dig som iværksætter.

Du kan blive klogere på iværksætteri og finde inspiration til at gribe rejsen an. 

Har du brug for hjælp?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Tips og Tricks til iværksætteri

Velkommen til vores første interview, i vores iværksætter interview serie. I dag har vi en spændende iværksætterhistorie at dele med jer. Vi

Amortiseringsplan Hvad er en amortiseringsplan? Amortiseringsplan kaldes også for amortisationsplan eller amortisationstabel.   Det er en plan for tilbagebetalingen af et lån, der

Crowdlending Der findes mange muligheder for finansiering til din virksomhed, og crowdlending er en af dem. Vi kigger i denne artikel nærmere