Lån 40000 kroner til din virksomhed

Lån fra 5.000 - 75.000 kr.

Samlet lånebeløb

5.000 DKK
+
5.000 DKK75.000 DKK
Månedlig ydelse

520,83 DKK

Første betalingsdato

xx.xx.xxxx

Samlet lånebeløb

5.000 DKK

Omkostninger fra 1 til 12 måneder

Samlede låneomkostninger1.250 DKK
Samlet tilbagebetalingsbeløb6.250 DKK
Debitorrente (fast årlig)0 %

Lånet har en løbetid på 12 måneder og tilbagebetales således i 12 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.

Lån 40000

Der er mange måder at få tilført kapital til sin forretning. Hvis du står og mangler 40000 kroner, kan du låne penge i banken eller søge efter online lånemuligheder. Der findes også finansieringsformer som crowdfunding og finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. De forskellige lånetyper har alle fordele og ulemper, og det er derfor en god idé at undersøge markedet grundigt. Find ud af hvad dit behov er, og hvor hurtigt du kan betale pengene tilbage og hold det op mod din virksomheds størrelse og type. 

Der kan være mange nødvendige udgifter, når man har sit eget firma. Derfor kan et lån på 40.000 kroner være en stor hjælp. Det kan være en økonomisk håndsrækning, der kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål. Det kan både bruges til at finansiere nyt værktøj, betale uforudsete regninger eller til at udvide forretningen. Det kan også bruges til at have en økonomisk buffer i perioder med svingende indtjening.

Lån 40000 kroner med Broaden

Med et lån hos Broaden kan du låne 40.000 kroner til lige det, du mangler i din virksomhed. Vi tilbyder erhvervslån fra 5.000 kroner til 75.000 kroner til freelancere og selvstændige. Vi har ikke behov for at se en forretningsplan for at vurdere, om vi kan tilbyde dig et lån. Vi blander heller os ikke i, hvad du bruger pengene på. Vi forlanger blot, at du som virksomhedsejer er kautionist for lånet. Det giver en ekstra sikkerhed for både dig og os, i tilfælde af at virksomheden ikke længere er i stand til at betale for lånet. 

Når vi foretager vores kreditvurdering, kigger vi på din virksomheds og din økonomi som kautionist og vurderer herudfra, om der er økonomi til at bære omkostningerne. Det gør det nemmere for dig at låne penge som nyopstartet freelancer eller soloselvstændig, fordi du kan låne penge uden at vise nøgletal fra flere år tilbage. Vores erhvervslån gør det derfor enklere at starte sin egen virksomhed, finansiere indkøb eller at have en økonomisk buffer i perioder med lavvande.

Er din virksomhed kreditværdig?

Når du ansøger om et lån hos Broaden, foretager vi en kreditvurdering af virksomhedens og kautionistens økonomi. Dette gør vi for at vurdere, om der er økonomi til at betale for låneomkostningerne. Kautionisten skal være dig, der ejer virksomheden. Din økonomi inddrages dermed i den samlede kreditvurdering og spiller en væsentlig rolle i denne proces.

Hvad koster det at låne 40.000 kr.?

Hvis du anvender låneberegneren øverst på siden, kan du nemt udregne, hvad det ca. vil koste dig at låne 40.000 kr. Du indstiller blot låneslideren på beløbet samt din ønskede løbetid. Herefter kan du bruge resultatet til at beregne, om du har råd til at tage et lån. Hvor meget du kan låne afhænger dog i sidste ende af den aktuelle kreditvurdering.   

Hvornår får du dit lån udbetalt?

Mange lånemuligheder har lange låneprocesser, hvor det kan tage lang tid at blive godkendt til et virksomhedslån og få det udbetalt. Og det er heller ikke givet, at man bliver godkendt til et lån. Hos Broaden har vi en kort ansøgningsproces og behandlingstid, og vi udbetaler pengene med straksoverførsel. Du har derfor pengene kort tid efter, at du er blevet godkendt. Det kan gøre det nemmere at gribe spontane muligheder, når de byder sig. 

Hvor lang tid tager det at ansøge?

Det tager ikke lang tid at udfylde en låneansøgning hos Broaden. Vi indhenter automatisk de nødvendige oplysninger fx om din økonomi. Du behøver derfor ikke at sende forretningsplan og regnskaber eller andre dokumenter til os, for at vi kan behandle din ansøgning. Når vi har behandlet din ansøgning, foretager vi en kreditvurdering. Herefter kan vi fortælle dig de nøjagtige omkostninger for dit lån. Den korte behandlingstid kan gøre dig mere fleksibel og omstillingsparat.

Er det muligt at låne 40.000 kr. uden sikkerhed?

Det er generelt svært at finde et erhvervslån på markedet, som ikke kræver en eller anden form for sikkerhed. Det kan være en udfordring for nystartede eller mindre virksomheder, som endnu ikke kan fremvise gode nøgletal. Hos Broaden har vi gjort det muligt at låne uden gode nøgletal. Vi kræver blot, at du selv stiller som kautionist for dit lån. Din økonomi inddrages dermed i den samlede kreditvurdering.

Hvor stort et lån kan jeg ansøge om?

Hos Broaden kan du låne mellem 5.000 og 75.000 kroner. Vores låneramme er dermed særligt velegnet til mindre virksomheder og startups og kan dække både små udgifter og lidt større investeringer. Man kan både låne, hvis man er ved at starte en virksomhed op eller hvis virksomheden allerede er i drift. Hvor meget du kan låne kommer dog an på den aktuelle kreditvurdering.

Er din virksomhed kreditværdig?

Med et erhvervslån hos Broaden kan du selv vælge løbetiden op til 36 måneder, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. På den måde kan du tilrettelægge lånet, så det passer bedst muligt ind i din økonomiske situation, og det pengene skal finansiere. Du har naturligvis altid mulighed for at indfri dit erhvervslån, når du vil – helt uden ekstra omkostninger. 

Erhvervslån og rente

Hos Broaden tilbyder vi et erhvervslån med en rente fra 0% og et etableringsgebyr på 10 % af dit lånebeløb. Hvilken rente vi kan tilbyde dig afhænger af den enkelte kreditvurdering. Prisen fastsættes på baggrund af blandt andet driftsresultater, regnskab, branche, den reelle ejer, eventuelle tidligere konkurser og så selvfølgelig kautionistens finansielle situation.

Hvor kan jeg låne 40.000 kr.?

Er du soloselvstændig med minimal aktivitet i din virksomhed, kan det være en udfordring at finde et erhvervslån. Det er ikke sikkert, du kan vise et overskud flere år tilbage, eller at din virksomhed overhovedet kan stille sikkerhed for erhvervslånet. Det kan skyldes, at du først lige er startet, og at virksomhedens fulde potentiale stadigvæk mangler at blive forløst. Her kan online lånemuligheder som Broaden være et godt alternativ til nogle af de traditionelle lånemuligheder, der er på markedet. 

Der er flere muligheder for at låne 40.000 kroner til det, du står og mangler til din virksomhed. Du kan låne penge i banken eller søge via online lånemuligheder. Der findes også andre former for finansiering som for eksempel crowdfunding og finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud.

Sådan ansøger du om 40.000 kroner

1 min

Udfyld personlige oplysninger

2 min

Indtast oplysninger om virksomheden og dens økonomi

3 min

Automatisk tjek af din økonomi som kautionist

5 min

Underskriv ansøgningen digitalt

6 min

Afvent endeligt svar på din ansøgning

Hvorfor ansøge om 40.000 kr. online?

At ansøge om et lån på 40.000 kr. online kan være nemmere end andre lånemuligheder som fx i banken, fordi det er hurtigere og nemmere at blive godkendt til lån ved online låneudbydere. Det er derfor også blevet mere udbredt at låne penge online, også til erhverv. 

Det kan være besværligt og tidskrævende at låne penge til din virksomhed, især hvis du har en mindre virksomhed eller hvis du er ved at starte en virksomhed op. Det betyder nemlig, at du endnu ikke er i stand til at bevise, at din virksomhed er en god forretning via gode nøgletal. I 2019 offentliggjorde brancheorganisation for penge- og realkreditinstitutter Finans Danmark en rapport. Den belyste, at det kan være svært at låne penge i banken som mindre virksomhed eller nystartet selvstændig eller iværksætter, da man ofte ikke har mulighed for at vise gode nøgletal. 

Nøgletal er nemlig for bankerne især et vigtigt parameter, når de foretager deres kreditvurdering. Herudover kræver banken ofte også, at man sender forskellige dokumenter såsom forretningsplan, budgetter og andre papirer for at de kan kreditvurdere din virksomhed. Det bliver hurtigt en tidskrævende proces at ansøge om et lån i banken, hvor man ikke engang er sikker på at blive godkendt til et lån. Banken er derfor ikke altid det mest oplagte match for mindre virksomheder eller soloselvstændige, der gerne vil optage et erhvervslån. Hos Broaden har vi ikke brug for at se din forretningsplan – i stedet kræver vi, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist for dit erhvervslån.

Hvad koster det at låne 40000 kroner?

Du kan indstille låneslideren øverst for at se låneomkostningerne for et lån på 40.000 kr. På den måde har du mulighed for at regne det med i dit budget, så du ved, om du har råd til lånet, inden du skriver under på noget. Hos Broaden kan du låne mellem 5.000 og 75.000 kroner. Etableringsgebyret er 25%, og den månedlige rente er 0%. Etableringsgebyret lægges til din hovedstol, og lånet bliver derfor ikke dyrere, jo længere det løber. Løbetiden på vores lån er 12 måneder, men du kan altid indfri et lån før tid uden ekstra omkostninger. Lånet koster det samme, uanset hvornår du betaler det ud inden for de 12 måneder.

Lån 40000 lav rente

Hvis du leder efter et lån på 40.000 kr. med lav rente, er der flere muligheder på markedet. Det er dog altid en god idé at undersøge de forskellige udbydere grundigt, inden du skriver under på noget. Der er flere faktorer, der kan spille ind på lånevilkår og rente såsom din kreditværdighed, låneperioden samt gebyrer og omkostninger. Det er vigtigt at have en realistisk plan for tilbagebetalingen af dit lån, og hvordan du vil gribe det an. Hos Broaden er vores etableringsgebyr 25%, og den månedlige rente er 0%. Etableringsgebyret lægges til din hovedstol, og dit lån koster derfor det samme uanset hvornår du betaler det ud inden for vores 12 måneders løbetid.

Lån 40000 rentefrit

At låne 40.000 kroner rentefrit lyder måske for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er der flere udbydere, der tilbyder dette. Selvom den månedlige rente er 0%, kan der dog stadig være andre gebyrer og omkostninger forbundet med et lån. Det er aldrig gratis at låne penge. Det er vigtigt at undersøge lånevilkårene grundigt, inden du binder dig til en låneaftale.

Hos Broaden er det som alle andre steder heller ikke gratis at låne penge. Vi har dog ingen månedlig rente, men derimod et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb. Dette lægges til din hovedstol, og dit lån bliver derfor ikke dyrere, jo længere løbetiden er. Hvis du betaler lånet ud efter 6 måneder, koster det det samme, som hvis du afdrager over 12 måneder, som er den maksimale løbetid. Du kan dog altid indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger. Indstil låneslideren øverst på siden for at se omkostningerne for at låne 40.000 kr.

Lån 40000 billigt

Hvis du gerne vil låne 40.000 kroner billigt, er renten en af de vigtigste faktorer at holde øje med. De samlede låneomkostninger kan hurtigt løbe op, hvis der er en høj rente, og det kan ende med at være en dårlig investering for din virksomhed. Derfor er det vigtigt at undersøge lånevilkårene grundigt, når du vælger låneudbyder og lån. Udover renter kan der være andre omkostninger såsom oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og gebyrer for forsinket betaling. Det er alt sammen omkostninger, der er med til at gøre lånet dyrere samlet set, og derfor er de værd at have med i dine beregninger, inden du skriver under på en låneaftale. 

Hos Broaden er vores månedlige rente 0%, og etableringsgebyret er 25%. Dette gebyr lægges til din hovedstol, og lånet bliver dermed ikke dyrere af, at du bruger hele løbetiden på at betale det tilbage. Det kan være en fordel at vælge et lån uden månedlig rente, så lånet ikke bliver dyrere over tid, men at du i stedet betaler af på det i ro og mag til den aftalte tid. 

Kan jeg låne 40.000 kr.?

Om du kan låne 40.000 kr. kommer an på en række forskellige faktorer såsom hvad din økonomiske situation er, og om du kan blive godkendt til et lån via en god kreditvurdering. Derudover er der oftest nogle formelle krav, man skal leve op til. 

Hos Broaden kan du ansøge om et lån på 40.000 kr. Vi har en række krav til vores erhvervslån, som du kan se i boksen her. 

Krav til erhvervslån hos Broaden

 • Din virksomhed har et dansk CVR-nummer. 
 • Du har bopæl i Danmark.
 • Du har ikke nogen betalingsanmærkninger. 
 • Du hæfter som virksomhedsejer for lånet som kautionist.
 • Din virksomhed skal være kreditværdig.
lån 40000 til din virksomhed

Hvordan kan jeg låne 40.000 kr.?

Hvis du har brug for at låne 40.000 kroner, er det bedst at starte med at undersøge de forskellige lånemuligheder. Du kan fx låne i banken, privat eller online. Du kan også undersøge muligheder som crowdlending, crowdfunding eller finansiering fra investor. Der er forskellige fordele og ulemper ved alle låneløsninger, og ved at undersøge betingelserne kan du finde ud af, hvad der vægter højst for dig. Det er især en god idé at sammenligne renter og gebyrer, da der kan være stor forskel på disse. For at kunne låne 40.000 kroner vil det i de fleste tilfælde være nødvendigt at gå igennem en kreditværdighedsvurdering. Her vurderes det, om man har en holdbar nok økonomi til at kunne varetage omkostningerne for et lån. Det er mest holdbart for alle parter, at man er i stand til at afdrage på sit lån. I nogle tilfælde vil det også være nødvendigt at stille med en kautionist for lånet som en ekstra form for sikkerhed. Det er især ved større lån eller ved lån med større risici. Hvis du både kan stille med en kautionist og kommer igennem kreditværdighedsvurderingen, kan du højst sandsynligt blive godkendt til et lån på 40.000 kr. 

Lån 40000 uden sikkerhed

Det er svært at finde en låneudbyder, som kan låne dig 40.000 kr. uden at du skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Der er dog nogle forbrugslån, hvor du kan låne uden at stille sikkerhed. Det kan dog betyde, at renten er ret høj, da lånet er forbundet med større risiko fra låneudbyderen side. Derfor kan det være en bedre løsning for dig at finde et lån, hvor du skal stille sikkerhed for lånet, hvis renten og dermed den samlede pris på lånet er lavere. Derfor er det altid en god idé at undersøge de forskellige muligheder grundigt, inden du skriver under på en låneaftale. Det er desuden bedst at have en plan for, hvordan du betaler lånet tilbage. Det kan du gøre ved at beregne omkostningerne for lånet og medregne det i dit budget for at se, om det giver mening. 

Lån 40000 uden kreditvurdering

Det er oftest ikke muligt at låne 40.000 kroner uden en kreditvurdering. En kreditvurdering er en vurdering af virksomhedens og eventuelt kautionistens økonomi og generelle økonomiske situation, som låneudbydere bruger til at vurdere, hvornår det er forsvarligt at låne penge ud. Det er også en prognose for, om den eventuelle låntager er i stand til at betale pengene tilbage. Hvis virksomheden har en dårlig kreditværdighed, kan det derfor være sværere at låne penge, fordi det er forbundet med større risici at låne dig penge. Det er også i din egen bedste interesse ikke at låne penge, hvis du ikke kan betale dem tilbage igen. Ellers kan det nemlig sende dig ud i større gæld og en ond gældsspiral. Derfor er kreditvurderinger for alles bedste. Hvis du finder en låneudbyder, som vil låne dig 40.000 kroner uden at foretage en kreditvurdering, er det meget vigtigt, at du er opmærksom på lånets vilkår, renter og gebyrer. Ellers kan det ende med at blive en dyr fornøjelse. 

Bør jeg vælge et onlinelån eller et banklån til at låne 40000 kr.?

Hvis du gerne vil låne 40.000 kroner, kan du for eksempel låne i banken eller online. De to muligheder har forskellige fordele og ulemper, og den bedste løsning for dig afhænger blandt andet af din virksomhedstype, dit ønskede lånebeløb og hvordan og hvornår du ønsker at få pengene udbetalt og betale dem tilbage igen. Overordnet set er banklån fordelagtige, hvis du skal låne et meget stort beløb fx til hus eller bil, hvor det er nødvendigt at betale lånet tilbage over længere tid. Det kan dog være en længere proces at blive godkendt til et banklån, og derfor er de mindre egnede til mere akutte behov. Her er onlinelån mere velegnede, fordi de ofte har en kort og hurtig ansøgningsproces, så man hurtigt kan have pengene på sin konto. Til gengæld er lånebeløbene som regel mindre end ved banklån.

Fordele ved banklån

 • Større lånebeløb
 • Længere løbetid 
 • Gæld samlet ét sted

Fordele ved onlinelån

 • Mindre lånebeløb
 • Hurtig ansøgningsproces
 • Lån til akutte behov
lån 40000 til din virksomhed

Hvad kan du bruge 40.000 kroner til?

Hvad du kan bruge dit virksomhedslån til, afhænger naturligvis af din virksomhedstype og det stadie, virksomheden er i. Investeringerne vil variere alt efter, om du er ved at starte virksomheden op eller om den allerede er i drift. Hvis du er ved at starte virksomheden op, har du måske behov for at låne til lokaler, inventar eller udstyr. Hvis virksomheden allerede er oppe og køre, mangler du måske penge til at opgradere og optimere i virksomheden. Men hvis du står og mangler penge til din virksomhed, kan 40.000 kroner være et godt sted at starte. 

Der er mange muligheder i forhold til, hvad man kan have brug for et lån til. De fleste virksomhedsejere får på et eller andet tidspunkt brug for et erhvervslån i forbindelse med opstart, investeringer eller produktion, og erhvervslån bruges ofte til at finansiere den daglige drift, vækst eller akutte udgifter. 

Hos Broaden stiller vi ikke krav til, hvad dit erhvervslån skal bruges til. Vi forholder os derimod til, om du er i stand til at afdrage på dit lån, og at du som virksomhedsejer selv stiller som kautionist for dit lån. Det er i tilfælde af, at virksomheden ikke længere er i stand til at afdrage på lånet.

40.000 kr. til den daglige drift

Der er mange, der optager et erhvervslån for at få penge til at holde den daglige drift kørende. Det kan være udgifter i varierende omfang til lokaleleje, løn, produktionsomkostninger og andre faste udgifter. Når virksomheden kører, som den skal, er det som regel ikke et problem at betale alle udgifter til den daglige drift. Men der kan opstå situationer, hvor det kan være en udfordring. Det kan for eksempel være i perioder med lavere indtjening eller ved opgaver med lang betalingsfrist, hvor man først får løn for sin arbejdskraft efter noget tid. 

Så snart der går længere tid, før der kommer penge i kassen, kan det skubbe til budgettet. Det kan dog være en smart forretningsmæssig beslutning at tage opgaver med lang betalingsfrist, fordi kunden kan ende med at vende tilbage eller anbefale dig videre til andre. Her kan det være smart at tage et lån til at dække udgifter, imens man venter på betaling for opgaven. 

40.000 kr. til vækst

Det er almindeligt for virksomheder at låne til vækst, da der kan være behov for finansiering til at realisere dette. En virksomhed kan vækste ved at få flere kunder og dermed øget salg. Den kan også vækste, fordi den bliver optimeret og derfor langsomt bliver større. Ofte hænger de to ting også sammen. Når man investerer i sin virksomheds vækst, er det dog vigtigt at gøre sig klar på ekstra trafik i virksomheden. Ellers kan det ende med at gå ud over kvaliteten, hvis man skalerer for hurtigt. Og det kan have dårlige konsekvenser for din virksomhed på længere sigt. 

40.000 kr. til akutte udgifter

Akutte udgifter er en af de mest almindelige låneformål for virksomheder. Der kan for alle opstå udgifter ud af det blå, som man ikke havde set komme og derfor ikke var forberedt på. Akutte udgifter kan både være store og små, og de store kan ende med at vælte budgettet, hvis de hober sig op. Især hvis du har en mindre virksomhed eller stadig er i opstartsfasen og derfor ikke har så meget kapital på virksomhedskontoen endnu. Derfor er det vigtigt at tage sig af udgifterne, når de opstår, også selvom det kan være svært at planlægge efter. Et onlinelån kan være en måde at dække de akutte udgifter på.

40.000 til opstart

Du kan låne 40.000 kroner til at starte din virksomhed op. Der er mange nødvendige udgifter i opstartsfasen, og det kan være svært at skære nogle af dem fra, fordi man har brug for det hele. Afhængigt af din virksomhedstype kan det være renovering af lokaler, husleje, maskiner, redskaber, kontormøbler, butiksinventar og meget andet. Det kan derfor være nødvendigt med ekstra startkapital i form af et erhvervslån, så du får råd til at komme ordentligt i gang og investere i de mest nødvendige ting. Med 40.000 kroner kan du for eksempel investere i det mest nødvendige udstyr eller du kan låne til depositum af dine nye lokaler. Det kommer helt an på, hvad der er vigtigst for lige netop din virksomhed. 

Undgå en kassekredit med et erhvervslån på 40.000 kr.

En kassekredit er en form for lån, der tilbydes af banker, og som typisk har en højere rente end almindelige lån. Hvis du gerne vil undgå en kassekredit, er der andre muligheder på markedet, som du kan undersøge. En løsning kunne være et virksomhedslån på 40.000 kroner. Det kan give dig finansiering til de nødvendige udgifter, du har. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge slags lån, og det er altid en god idé at undersøge dine lånemuligheder i forhold til de specifikke behov, som din virksomhed har i øjeblikket. Der kan være mange grunde til, at du har brug for at tage et virksomhedslån. Det kan fx skyldes, at du har sagt ja til en opgave med en lang betalingsfrist. Imens du venter på betaling fra kunden, kan du bruge lånet til at betale regninger og holde driften i gang som normalt. 

Skru op for marketingbudgettet med et erhvervslån

Lad os tage endnu et eksempel fra virkeligheden: Du driver en mindre legetøjsbutik og har en ambition om at være mere tilgængelig online. Du vil derfor skrue op for din marketingindsats. Du vil have mere fokus på E-handel og ramme potentielle kunder i hele landet, ikke kun der, hvor du driver din butik. Du har ikke selv kompetencerne og er derfor nødt til enten at afsætte tid til at erhverve dig kompetencerne, indgå et samarbejde med et bureau eller ansætte en, der kan hjælpe dig.

Du skal samtidig geare din virksomhed til at håndtere de bestillinger, der kommer ind, så du hurtigt og effektivt kan sende varerne afsted, håndtere klager og generelt skabe en god kundeoplevelse. Det koster alt sammen penge, og her kan et erhvervslån hjælpe dig med dine ambitioner om at vækste din forretning. 

Få råd til uforudsete udgifter med et lån på 40.000 kr.

Et erhvervslån på 40.000 kr. kan give dig råd til at dække uforudsete udgifter. Det kan give dig den nødvendige økonomiske fleksibilitet, som du står og mangler i forhold til at betale alle dine regninger og stadig holde forretningen kørende som normalt. De uforudsete udgifter kan være alt fra bilreparationer til teknologiske problemer. Hvis du ikke har den nødvendige kapital til at betale regningerne, kan et lån være en mulig løsning. Alt efter dine udgifter kan et lån på 40.000 kroner dække de mest nødvendige regninger og give dig et økonomisk skub til at holde virksomheden kørende. Husk at lægge et budget inden du optager et lån, så du ved, at det er en holdbar løsning for dig. For at stille din virksomhed endnu bedre økonomisk kan du forsøge at øge dit månedlige rådighedsbeløb. Du kan sammenligne udbydere til forskellige faste udgifter på Råd nu.

Ansøg om et lån på 40.000 kr. hos Broaden

Med et lån på 40.000 kroner hos Broaden kan du låne til drift, vækst eller akutte udgifter. Alle virksomhedsstørrelser kan låne, fordi vi ser både på virksomhedens og din økonomi som kautionist. Du kan låne fra 5.000 til 75.000 kroner til både små udgifter og større investeringer. Vi garanterer kort behandlingstid, fleksible løbetider på lån og en gennemskuelig aftale. Du kan ansøge lige herunder.

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne ansøge om et erhvervslån, er der nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde: 

 • Alder imellem 23-70 år.
 • Dansk bopælsadresse.
 • Som virksomhedsejer kautionerer du for virksomhedslånet.
 • Gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • Dansk erhvervskonto.

Om du kan blive endelig godkendt til et erhvervslån, afhænger dog i sidste ende af kreditvurderingen.

Vi har en låneramme på 5.000 – 75.000 kroner. Hvor stort et erhvervslån vi kan tilbyde dig, afhænger i sidste ende af kreditvurderingen. I kreditvurderingen indhenter vi automatisk oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Når du ansøger om et erhvervslån hos Broaden, skal du som virksomhedsejer stille som kautionist for lånet. Det vil sige, at du kautionerer for lånet, såfremt din virksomhed ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag.

I tilfælde af at vi kan tilbyde dig et erhvervslån, sender vi dig et lånetilbud inden for 24 timer, som du skal godkende, før vi kan udbetale lånet.

Så snart du har godkendt vores lånetilbud, bliver dit erhvervslån udbetalt med straksoverførsel til din registrerede konto.

Dine månedlige afdrag afhænger af lånets størrelse og løbetid. Du finder dit månedlige afdrag i den endelige låneaftale.

Vurderer vi, at din virksomheds eller din økonomi som kautionist ikke kan bære omkostningerne ved virksomhedslånet, vil du modtage et afslag på din ansøgning.

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk for at få uddybet afslaget.

Først og fremmest skal du kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk og informere os om det.

I tilfælde af at du som ansøger lukker eller træder ud af virksomheden, er det nemlig dig som kautionist, der hæfter for lånet.

Er virksomheden eller du som kautionist ikke længere i stand til at betale det månedlige afdrag, bedes du kontakte kundesupport på support@broaden.dk. Så vil vi forsøge at finde en løsning.

Overholdes den nye betalingsplan ikke, vil du modtage 3 rykkerskrivelser, og du vil blive sendt videre til inkasso, såfremt du ikke betaler rykkerskrivelsen. 

Seneste artikler

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given