Lån 75000 kroner til din virksomhed

Lån fra 5.000 - 75.000 kr.

Samlet lånebeløb

5.000 DKK
+
5.000 DKK75.000 DKK
Månedlig ydelse

520,83 DKK

Første betalingsdato

xx.xx.xxxx

Samlet lånebeløb

5.000 DKK

Omkostninger fra 1 til 12 måneder

Samlede låneomkostninger1.250 DKK
Samlet tilbagebetalingsbeløb6.250 DKK
Debitorrente (fast årlig)0 %

Lånet har en løbetid på 12 måneder og tilbagebetales således i 12 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.

Lån 75000

Der er mange udgifter, når man har sin egen virksomhed, især hvis man er ved at starte virksomheden op. Derfor kan det være nødvendigt med et virksomhedslån til at finansiere alle de nødvendige udgifter og sætte gang i virksomheden. Lånet kan bruges til lige netop det, du står og mangler penge til. Det kan være til nyt værktøj eller uforudsete regninger, til at udvide forretningen eller som en økonomisk buffer. 

Et lån på 75.000 kroner kan være en tiltrængt økonomisk håndsrækning til at nå dine forretningsmæssige mål. Der er mange forskellige finansieringsformer på markedet. For at vælge den bedste låneløsning handler det derfor om at vide sine behov. Du kan for eksempel undersøge crowdfunding, crowdlendingfinansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. Der er også mere gængse låneløsninger som banklån og onlinelån. Mulighederne er mange, så start med at undersøge markedet og vælg en låneløsning, der passer til din virksomheds størrelse og type.

Lån 75000 kroner med Broaden

Hos Broaden tilbyder vi lån mellem 5.000 og 75.000 kroner til freelancere og selvstændige. Du kan låne 75.000 kroner til lige det, du mangler i din virksomhed. Vi behøver ikke at se dine forretningsplaner eller budgetter for at kunne tilbyde dig et lån. Vi blander os heller ikke i, hvordan du bruger pengene. Vi kræver dog, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist for lånet. Det giver ekstra sikkerhed for alle parter. 

Som en del af vores ansøgningsproces skal man igennem en kreditvurdering. Her kigger vi både på virksomhedens økonomi og din økonomi som kautionist. Hvis din virksomhed er nystartet, bliver din personlige økonomi særlig vigtig, da virksomheden i så fald ikke har en stor økonomisk ballast. Vores tilgang gør det nemmere at låne penge som nystartet iværksætter eller freelancer, fordi man kan låne penge uden at kunne vise gode nøgletal fra flere år tilbage. Det bliver på den måde lettere at starte sin egen virksomhed eller finansiere sine investeringer.

Er din virksomhed kreditværdig?

Vi foretager en kreditvurdering af virksomhedens og kautionistens økonomi, når du ansøger om et lån hos os. Denne vurdering bruges til at estimere, om det økonomiske råderum er stort nok til at betale omkostningerne for et lån. Kautionisten skal være dig, som ejer virksomheden. Din personlige økonomi spiller derfor en vigtig rolle i kreditvurderingen, og om du kan låne til din virksomhed. 

Hvad koster det at låne 75.000 kr.?

Du kan indstille låneslideren øverst på siden for at se, hvad et lån på 75.000 kr. vil koste. Det kan give dig en oversigt over gebyrer og afdrag, som du kan regne med i dit budget og se, om du har råd til at tage et lån. Du kan også bruge det til at lægge en plan for tilbagebetalingen af lånet. Hvor meget du nøjagtigt kan låne kommer i sidste ende an på den aktuelle kreditvurdering. 

Hvornår får du dit lån udbetalt?

Hos Broaden er der en hurtig ansøgningsproces og en kort behandlingstid, og vi overfører pengene med straksoverførsel. Hvis du bliver godkendt til et lån, kan du derfor have pengene på kontoen kort tid efter, du har ansøgt. Det gør dig i stand til at være spontan og gribe muligheder, når de opstår. Andre steder er der lange låneprocesser, hvor det både tager lang tid at ansøge og få pengene udbetalt.

Hvor lang tid tager det at ansøge?

 Det tager ikke lang tid at ansøge om et lån hos Broaden. Du behøver ikke at sende os forretningsplaner eller regnskaber, og vi indhenter automatisk de nødvendige oplysninger om din økonomi og situation med dit samtykke. Når du har udfyldt din ansøgning, foretager vi en kreditvurdering. Hvis du bliver godkendt til et lån, får du de nøjagtige omkostninger for dit lån tilsendt. 

Er det muligt at låne 75.000 kr. uden sikkerhed?

Det er generelt svært at finde virksomhedslån, hvor man ikke skal stille sikkerhed for lånet på en eller anden måde. Du kan ikke låne 75.000 kr. hos Broaden uden at stille sikkerhed. Vi kræver, at du som virksomhedsejer er kautionist for dit erhvervslån. Det betyder, at din økonomi inddrages i den samlede kreditvurdering.

Hvor stort et lån kan jeg ansøge om?

Du kan ansøge om lån på 5.000 til 75.000 kroner hos Broaden. Det gør vores lån særligt velegnede til at dække både mindre udgifter og lidt større investeringer for mindre virksomheder og startups. Det nøjagtige beløb, du kan låne, kommer i sidste ende an på den aktuelle kreditvurdering.

Er din virksomhed kreditværdig?

Med et erhvervslån hos Broaden kan du selv vælge løbetiden op til 36 måneder, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. På den måde kan du tilrettelægge lånet, så det passer bedst muligt ind i din økonomiske situation, og det pengene skal finansiere. Du har naturligvis altid mulighed for at indfri dit erhvervslån, når du vil – helt uden ekstra omkostninger. 

Erhvervslån og rente

Hos Broaden tilbyder vi et erhvervslån med en rente fra 0% og et etableringsgebyr på 10 % af dit lånebeløb. Hvilken rente vi kan tilbyde dig afhænger af den enkelte kreditvurdering. Prisen fastsættes på baggrund af blandt andet driftsresultater, regnskab, branche, den reelle ejer, eventuelle tidligere konkurser og så selvfølgelig kautionistens finansielle situation.

Hvor kan jeg låne 75.000 kr.?

Der er mange forskellige muligheder for at låne 75.000 kr. på markedet. Du kan låne i banken eller via online låneudbydere. Du kan også undersøge finansieringsformer som crowdfunding, finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. 

Det kan dog være en udfordring at låne penge, hvis du er ved at starte en virksomhed op eller hvis du er soloselvstændig. Det kan betyde, at du har svært ved at vise gode nøgletal, når du først lige er startet op eller ikke har haft så meget aktivitet endnu. Det kan her være en fordel at finde alternativer til de traditionelle lånemuligheder på markedet såsom Broaden. Vi kigger nemlig ikke efter gode nøgletal, vi kræver blot at du som virksomhedsejer selv er kautionist for dit virksomhedslån

Sådan ansøger du om 75.000 kroner

1 min

Udfyld personlige oplysninger

2 min

Indtast oplysninger om virksomheden og dens økonomi

3 min

Automatisk tjek af din økonomi som kautionist

5 min

Underskriv ansøgningen digitalt

6 min

Afvent endeligt svar på din ansøgning

Hvorfor ansøge om 75.000 kr. online?

Det kan være både nemmere og hurtigere at ansøge om et lån online end i banken eller andre steder. Derfor er det også blevet en meget udbredt lånemulighed for både private og til erhverv. Som nystartet selvstændig eller som mindre virksomhed kan det være svært at låne penge, hvis man ikke kan vise overbevisende nøgletal. Traditionelle låneudbydere som banken kigger generelt ofte på nøgletal, når de skal lave deres kreditvurdering. 

Udover nøgletal skal man ofte også vedhæfte forskellige dokumenter som forretningsplaner, budgetter og andre papirer for at banken kan foretage deres kreditvurdering. Ansøgningsprocessen kan hurtigt ende med at tage lang tid, og man er ikke sikret, at lånet bliver godkendt. Af den grund er banken ikke altid den mest oplagte låneløsning for selvstændige og mindre virksomheder. 

Når du ansøger om et lån hos Broaden, skal du ikke vedhæfte en masse forskellige dokumenter. Med dit samtykke indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din økonomi og situation, som vi skal bruge for at foretage en kreditvurdering. Herudover er det et krav, at du som virksomhedsejer er kautionist for lånet. 

Hvad koster det at låne 75000 kroner?

Hos Broaden er den månedlige rente 0%, og vi har et etableringsgebyr på 25%, som lægges til din hovedstol. Det betyder, at lånet ikke bliver dyrere over tid – det koster det samme uanset løbetiden. Vi har en maksimal løbetid på 12 måneder, men du kan altid indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger. Du kan indstille låneslideren øverst på siden for at se, hvad omkostningerne er for et lån på 75.000 kroner. På den måde kan du lægge et budget, hvor du inkluderer omkostningerne for lånet. 

Lån 75000 lav rente

Der er flere muligheder for at tage et lån på 75.000 kr. med en lav rente. Det er dog altid godt at undersøge lånevilkårene grundigt, inden du skriver under på en låneaftale. Det er altid vigtigt at danne sig et overblik over de samlede omkostninger på lånet for at være sikker på, at der ikke er en eller anden hage ved lånetilbuddet. Sørg også for at have en plan for tilbagebetalingen af dit lån. Hos Broaden er renten 0%. Vi har et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb, som lægges til din hovedstol. Det betyder, at lånet koster det samme samlet set uanset hvornår du indfrier lånet inden for vores 12 måneders løbetid. 

Lån 75000 rentefrit

At låne 75.000 kroner rentefrit kan lyde for godt til at være sandt. Der er dog flere udbydere på markedet, som tilbyder rentefrie lån. Det er dog vigtigt at undersøge lånevilkårene, for det er aldrig gratis at låne penge. Så når renten er 0%, vil der stadig være andre gebyrer og omkostninger forbundet med lånet. 

Hos Broaden er den månedlige rente 0%, og vi har et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb. Dette beløb lægges til din hovedstol, og dit lån koster samlet set derfor det samme uanset hvor hurtigt du afdrager på det. Løbetiden på vores lån er 12 måneder, men du kan altid indfri lånet før tid, uden at det koster dig ekstra. Du kan indstille låneslideren øverst på siden for at se, hvad låneomkostningerne er for et lån på 75.000 kr. 

Lån 75000 billigt

Hvis du gerne vil låne 75.000 kroner billigt, er det vigtigt at holde øje med renten på lånet. Det kan hurtigt blive et dyrt lån, hvis renten er meget høj. Derfor er det vigtigt at undersøge lånevilkårene grundigt og have styr på diverse gebyrer og omkostninger udover selve renten. Det kan være omkostninger som oprettelsesgebyr, administrationsgebyr eller gebyrer for forsinket betaling. Det er alt sammen omkostninger, som har en betydning for lånets samlede pris. 

Hos Broaden har den månedlige rente 0%, og vi har et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb. Dette lægges til din hovedstol, og lånet bliver derfor ikke dyrere og dyrere. Det koster det samme, uanset hvornår du betaler lånet ud. Vi har en løbetid på 12 måneder, og du kan altid indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger. 

Kan jeg låne 75.000 kr.?

Der er flere faktorer, som spiller ind på, om du kan låne 75.000 kroner. Det afhænger først og fremmest af din økonomiske situation, som har betydning for, om du får en god kreditvurdering. Derudover er der oftest en række formelle krav, man skal leve op til. 

Hvis du ansøger om et lån på 75.000 kroner hos Broaden, har vi en række krav, som du kan se i boksen her. 

Krav til erhvervslån hos Broaden

 • Din virksomhed har et dansk CVR-nummer. 
 • Du har bopæl i Danmark.
 • Du har ikke nogen betalingsanmærkninger. 
 • Du hæfter som virksomhedsejer for lånet som kautionist.
 • Din virksomhed skal være kreditværdig.
lån 75000 kr til din virksomhed

Hvordan kan jeg låne 75.000 kr.?

Hvis du gerne vil tage et virksomhedslån på 75.000 kroner, kan du starte med at undersøge relevante lånemuligheder på markedet. Du kan undersøge muligheder som crowdlending, crowdfunding, finansiering fra investor, banklån og onlinelån. Det vil i langt de fleste tilfælde være nødvendigt at gå igennem en kreditværdighedsvurdering. Låneudbyderne gør dette for at vurdere, om der er økonomi til at bære omkostningerne for et lån. Hvis ikke du har tilstrækkeligt økonomisk råderum til at optage et lån, er det i din egen bedste interesse ikke at gøre det, så du ikke ender i en gældsspiral. Nogle låneudbydere kræver, at man stiller med en kautionist for lånet. Hvis du kommer igennem kreditværdighedsvurderingen og kan stille med en kautionist, er der gode chancer for at blive godkendt til et lån på 75.000 kr. 

Lån 75000 uden sikkerhed

Det kan være vanskeligt at finde en låneudbyder, som kan tilbyde dig et lån på 75.000 kroner, hvor du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Ved nogle forbrugslån er det dog muligt at låne uden at stille sikkerhed. Det er vigtigt at være opmærksom på lånevilkårene, hvis du overvejer et af disse lån. Det kan nemlig betyde, at der er høje renter eller gebyrer på lånet, da lånet er forbundet med større risiko fra låneudbyderens side. Derfor kan det være en bedre løsning at finde et lån, som du skal stille sikkerhed for, hvis renten og de samlede omkostninger er lavere. Hvis du finder flere mulige lån, som du overvejer, er det en god idé at sammenligne renter, gebyrer og den samlede pris på lånet.

Lån 75000 uden kreditvurdering

Det er som hovedregel ikke muligt at låne 75.000 kroner uden at skulle igennem en kreditvurdering. Her vurderes det, om virksomhedens og kautionistens økonomi er stabile nok til at bære omkostningerne for et lån. Hvis ikke man får en god kreditvurdering, betyder det, at der er dårlige prognoser for, at man kan betale lånet tilbage. I dette tilfælde er det i din egen bedste interesse ikke at låne penge, da du ellers kan ende i en gældsspiral og gøre ondt værre. Kreditvurderinger er nemlig til for alles bedste. Så hvis du finder et lån på 75.000 kroner, hvor du ikke skal igennem en kreditvurdering, er det vigtigt at være opmærksom på lånets vilkår, renter og gebyrer. På den måde kan du bedre undgå at skrive under på en ufordelagtig låneaftale. 

Bør jeg vælge et onlinelån eller et banklån til at låne 75000 kr.?

Hvis du står og mangler 75.000 kroner til din virksomhed, er banklån og onlinelån to populære låneløsninger. Begge muligheder har fordele og ulemper, og den bedste løsning afhænger blandt andet af din virksomhedstype, og hvor hurtigt du ønsker at få pengene og kan betale dem tilbage igen. Banklån er overordnet set mere egnede til store lånebeløb, hvor man har brug for lang tid til at betale lånet tilbage igen. Onlinelån er mere fordelagtige til akutte behov, fordi man hurtigt kan have pengene på sin konto. Ansøgningsprocessen er ofte også kortere og hurtigere ved onlinelån end i banken. Til gengæld er lånebeløbene som regel mindre end ved banklån. 

Fordele ved banklån

 • Større lånebeløb
 • Længere løbetid 
 • Gæld samlet ét sted

Fordele ved onlinelån

 • Mindre lånebeløb
 • Hurtig ansøgningsproces
 • Lån til akutte behov
lån 75000 kr til din virksomhed

Hvad kan du bruge 75.000 kroner til?

Du kan bruge 75.000 kr. til lige det, du står og mangler penge til i din virksomhed. De fleste virksomhedsejere får brug for et erhvervslån på et eller andet tidspunkt. Erhvervslån bruges ofte til at finansiere akutte udgifter, vækst eller den daglige drift. Dine ønskede investeringer afhænger af din virksomhedstype og det stadie, virksomheden er i. Er du ved at starte en virksomhed op, kan du have behov for penge til lokaler, inventar og udstyr. Trænger din virksomhed til en opgradering, kan du have behov for penge til at opgradere dine it-systemer og udvide lageret. 

Når du søger om et lån hos Broaden, blander vi os ikke i, hvad du bruger pengene på. Vi kigger på, om du har økonomi til at optage et lån, og derudover kræver vi, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist for lånet. Dette er i tilfælde af, at virksomheden ikke længere kan afdrage på lånet.

75.000 kr. til den daglige drift

Det er meget almindeligt blandt forretningsdrivende at låne til at holde den daglige drift kørende. Udgifter til den daglige drift kan være lokaleleje, produktionsomkostninger, løn og andre faste udgifter. Når en virksomhed kører, som den skal, er det sjældent et problem at betale udgifterne til den daglige drift. Men der kan opstå forskellige situationer, hvor det kan være svært. Det kan være i perioder med lavere indtjening, eller hvis man har sagt ja til en opgave, hvor kunden har lang betalingsfrist, så man først får løn for sin arbejdskraft efter noget tid. 

Når pengene ikke kommer ind på kontoen til den normale tid, kan det skubbe til budgettet. Selvom man kan have svært ved at betale sine regninger, indtil man får løn for sin opgave, kan det stadig være en smart beslutning at sige ja til opgaven. Kunden kan anbefale din virksomhed til andre eller vende tilbage med flere opgaver. Det er især smart, hvis virksomheden er nystartet, og man stadig er ved at udbrede kendskabet til virksomheden og opbygge et netværk af kunder. 

75.000 kr. til vækst

At låne til vækst er meget almindeligt blandt virksomheder, da der ofte kan være brug for ekstra finansiering til dette. En måde at investere i sin virksomheds vækst er blandt andet at opgradere it-systemer og øge marketingbudgettet. Der er dog mange måder at gøre det på afhængigt af virksomheden. Man kan også understøtte en virksomheds vækst ved at sørge for, at den er gearet til ekstra trafik i form af flere kunder og øget salg. Hvis ikke den er det, kan det ende med at have en negativ effekt på virksomhedens omdømme og kvalitet. Hvis man har øget varelageret, men ikke ansat flere medarbejdere til at håndtere ordrerne, vil det ikke give virksomheden den ønskede vækst. 

75.000 kr. til akutte udgifter

Mange virksomheder låner til akutte udgifter, da de er svære at forudse. Der kan for alle dukke uforudsete udgifter op, som man ikke har budgetteret med, og det kan være både små og store beløb. Hvis man har en nystartet virksomhed eller er ved at starte en virksomhed op, kan en større udgift godt vælte budgettet. Ofte er der i disse tilfælde nemlig ikke så meget kapital på virksomhedskontoen. Men det gør det blot endnu mere nødvendigt at tage sig af udgifterne, når de opstår. I stedet for at de hober sig op og til sidst bliver til en uoverskuelig sum penge. For at optimere den økonomiske situation mest muligt kan det være smart at finde billige og gode udbydere til de faste udgifter. Du kan sammenligne udbydere inden for forskellige kategorier på siden Råd nu.

75.000 til opstart

Med et lån på 75.000 kroner kan du få økonomisk støtte til at starte din virksomhed op. Det er en proces, der typisk kræver mange penge. Det kan være svært at prioritere udgifterne, fordi det hele er nødvendigt for at starte virksomheden. Udgifterne varierer alt efter virksomhedstypen. Men det kan fx være nødvendigt at investere i lokaler, maskiner, kontormøbler, butiksinventar, redskaber og værktøjer. Et erhvervslån kan fungere som ekstra startkapital i opstartsfasen. På den måde kan du få råd til at komme ordentligt i gang med virksomheden og investere i de mest nødvendige ting, hvad enten det er depositum til lokaler eller nødvendigt udstyr. Det afhænger af, hvad der er vigtigt for din virksomhed. 

Ansøg om et lån på 75.000 kr. hos Broaden

Et lån på 75.000 kroner kan bruges til drift, vækst eller akutte udgifter. Du kan også låne, selvom du er ved at starte en virksomhed eller hvis du er selvstændig. Vi ser nemlig både på virksomhedens økonomi og din økonomi som kautionist. Du kan hos Broaden låne fra 5.000 til 75.000 kroner til små og større udgifter. Vi har kort behandlingstid, fleksible løbetider på vores lån og en gennemskuelig låneaftale.

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne ansøge om et erhvervslån, er der nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde: 

 • Alder imellem 23-70 år.
 • Dansk bopælsadresse.
 • Som virksomhedsejer kautionerer du for virksomhedslånet.
 • Gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • Dansk erhvervskonto.

Om du kan blive endelig godkendt til et erhvervslån, afhænger dog i sidste ende af kreditvurderingen.

Vi har en låneramme på 5.000 – 75.000 kroner. Hvor stort et erhvervslån vi kan tilbyde dig, afhænger i sidste ende af kreditvurderingen. I kreditvurderingen indhenter vi automatisk oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Når du ansøger om et erhvervslån hos Broaden, skal du som virksomhedsejer stille som kautionist for lånet. Det vil sige, at du kautionerer for lånet, såfremt din virksomhed ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag.

I tilfælde af at vi kan tilbyde dig et erhvervslån, sender vi dig et lånetilbud inden for 24 timer, som du skal godkende, før vi kan udbetale lånet.

Så snart du har godkendt vores lånetilbud, bliver dit erhvervslån udbetalt med straksoverførsel til din registrerede konto.

Dine månedlige afdrag afhænger af lånets størrelse og løbetid. Du finder dit månedlige afdrag i den endelige låneaftale.

Vurderer vi, at din virksomheds eller din økonomi som kautionist ikke kan bære omkostningerne ved virksomhedslånet, vil du modtage et afslag på din ansøgning.

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk for at få uddybet afslaget.

Først og fremmest skal du kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk og informere os om det.

I tilfælde af at du som ansøger lukker eller træder ud af virksomheden, er det nemlig dig som kautionist, der hæfter for lånet.

Er virksomheden eller du som kautionist ikke længere i stand til at betale det månedlige afdrag, bedes du kontakte kundesupport på support@broaden.dk. Så vil vi forsøge at finde en løsning.

Overholdes den nye betalingsplan ikke, vil du modtage 3 rykkerskrivelser, og du vil blive sendt videre til inkasso, såfremt du ikke betaler rykkerskrivelsen. 

Seneste artikler

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given