Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder lån til alle selvstændige og freelancere, men for at kunne ansøge om et virksomhedslån hos Broaden, har vi nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde – disse er:

 • Alder imellem 23-70 år.
 • En dansk bopælsadresse.
 • En kautionist, der ikke er i RKI og som kan kautionere for virksomhedslånet.
 • Et gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • En dansk erhvervskonto.

Vi foretager altid en kreditvurdering af din virksomheds- og kautionists økonomi, og om vi i sidste ende kan tilbyde dig et lån, afhænger af den individuelle kreditvurdering.

Alle godkendte erhvervslån bliver udbetalt med straksoverførsel, og du har derfor pengene på din erhvervskonto, så snart vi har foretaget udbetalingen. Før vi kan udbetale lånet, skal du acceptere vores lånetilbud og underskrive låneaftalen.

Vi foretager kreditvurderingerne individuelt, og vi tilstræber at kunne give dig et svar og et eventuelt lånetilbud inden for 24 timer. Kan vi tilbyde dig et lån, har du og kautionisten 24 timer til at godkende og underskrive låneaftalen.

Hos Broaden tilbyder vi en låneramme på 10.000 – 250.000 kroner. Hvor meget vi i sidste ende kan tilbyde dig, afhænger af kreditvurderingen. I vores kreditvurdering indhenter vi oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Sikkerheden bliver stillet i form af din kautionist. I det tilfælde af, at din virksomhed ikke overholder låneaftalen og betaler de månedlige opkrævninger, er det i sidste ende kautionisten, der hæfter for de månedlige opkrævninger, og i yderste konsekvens risikerer kautionisten at hæfte for hele lånet – såfremt din virksomhed ikke længere er i stand til at afdrage på lånet.

Det er nemt at betale dine afdrag, vi sender nemlig din faktura til din oplyste mail hver måned. Du kan gøre det nemmere for dig selv ved at oprette en fast overførsel i din netbank, så afdragene bliver betalt til tiden automatisk. Husk ligeledes at skrive dit lånenummer på overførslen, da vi ellers opkræver et administrationsgebyr på 100 DKK.

Ønsker du at opsige din låneaftale og indfri dit lån før tid, skal du blot sende din opsigelse pr. mail til info@broaden.dk. Når vi har bekræfter din opsigelse, oplyser vi dig også, hvor meget du mangler at betale. Når pengene er modtaget og registreret i vores bank, lukker vi din låneaftale. Vær opmærksom på, at vi ikke modtager opsigelser telefonisk.  

Kan vi tilbyde dit et virksomhedslån, modtager du et lånetilbud fra os inden for 24 timer. Før du kan få lånet udbetalt, skal du godkende vores lånetilbud inden for 24 timer.

Er du eller din kautionist ikke længere i stand til at overholde låneaftalen og betale de månedlige afdrag, skal du kontakte kundesupport på info@broaden.dk,  så forsøger vi at finde en løsning, der passer bedre til din økonomi. Det er dog ikke garanteret, at vi kan tilbyde dig et lavere afdrag.

Vurderer vi, at din virksomhed eller kautionist ikke kan bære omkostningerne på dit ønskede virksomhedslån, giver vi dig et afslag. Vurderer vi, at vi kan tilbyde dig et lavere lån med en anden løbetid, sender vi dig et lånetilbud, du til hver en tid kan afvise.  

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter eller, at du ikke opfylder vores generelle ansøgningskrav. Du er dog til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på info@broaden.dk og få uddybet afslaget.

I tilfælde af at du lukker eller træder ud af din virksomhed, imens du har et aktivt lån hos Broaden, er det kautionisten, der hæfter for lånet – såfremt virksomheden ikke indfrier lånet med det samme. Du bedes kontakte kundesupport med det samme, hvis du beslutter dig for at lukke din virksomhed.

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 i alle hverdage.

Tag kontakt

  [hidden gclid_field default:"" id:gclid_field]

  Seneste artikler

  crowdlending sparegris penge

  Crowdlending Der findes mange muligheder for finansiering til din virksomhed, og crowdlending er en af dem. Vi kigger i denne artikel nærmere

  Kapital

  Virksomheds kapital Kapital er et udtryk med flere forskellige delbetydninger, men er generelt et udtryk for værdi i form af en sum

  Nøgletal

  Virksomheds nøgletal Nøgletal er udregninger der basere sig på en virksomheds regnskabstal. De udgøre økonomiske pejlemærker der viser en virksomheds indtjeningsevne og