Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder lån til alle selvstændige og freelancere. For at kunne ansøge om et virksomhedslån hos Broaden har vi dog nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde. Disse er:

 • Alder imellem 23-70 år.
 • En dansk bopælsadresse.
 • Virksomhedsejeren kautionerer for virksomhedslånet.
 • Et gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • En dansk erhvervskonto.

Vi foretager altid en kreditvurdering af din virksomheds og din økonomi som kautionist. Om vi i sidste ende kan tilbyde dig et lån, afhænger af den individuelle kreditvurdering.

Alle godkendte erhvervslån bliver udbetalt med straksoverførsel. Du har derfor pengene på din erhvervskonto, så snart vi har foretaget udbetalingen. Før vi kan udbetale lånet, skal du acceptere vores lånetilbud og underskrive låneaftalen.

Vi foretager kreditvurderingerne individuelt og tilstræber at kunne give dig et svar og et eventuelt lånetilbud inden for 24 timer. Kan vi tilbyde dig et lån, har du 24 timer til at godkende og underskrive låneaftalen.

Hos Broaden tilbyder vi virksomhedslån mellem 5.000 og 75.000 kroner. Hvor meget vi i sidste ende kan tilbyde dig, afhænger af kreditvurderingen. I vores kreditvurdering indhenter vi oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Dette gøres ved, at du som virksomhedsejer er kautionist for lånet. Det betyder, at du hæfter personligt for lånet i tilfælde af, at din virksomhed ikke overholder låneaftalen og betaler de månedlige opkrævninger. 

Derfor er det i sidste ende dig som kautionist, der hæfter for de månedlige opkrævninger og i yderste konsekvens for hele lånet – såfremt din virksomhed ikke længere er i stand til at afdrage på lånet.

Det er nemt at betale dine afdrag, vi sender nemlig din faktura til din oplyste mail hver måned. Du kan gøre det nemmere for dig selv ved at oprette en fast overførsel i din netbank, så afdragene bliver betalt til tiden automatisk. Husk ligeledes at skrive dit lånenummer på overførslen, da vi ellers opkræver et administrationsgebyr på 100 DKK.

Ønsker du at opsige din låneaftale og indfri dit lån før tid, skal du blot sende din opsigelse pr. mail til support@broaden.dk. Når vi har bekræftet din opsigelse, oplyser vi dig også, hvor meget du mangler at betale. Når pengene er modtaget og registreret i vores bank, lukker vi din låneaftale. Vær opmærksom på, at vi ikke modtager opsigelser telefonisk.  

Kan vi tilbyde dit et virksomhedslån, modtager du et lånetilbud fra os inden for 24 timer. Før du kan få lånet udbetalt, skal du godkende vores lånetilbud inden for 24 timer.

Er virksomheden eller du som kautionist ikke længere i stand til at overholde låneaftalen og betale de månedlige afdrag, skal du kontakte kundesupport på support@broaden.dk. Så forsøger vi at finde en løsning, der passer bedre til din økonomi. Det er dog ikke garanteret, at vi kan tilbyde dig et lavere afdrag.

Vurderer vi, at din virksomhed eller du som kautionist ikke kan bære omkostningerne på dit ønskede virksomhedslån, giver vi dig et afslag. Vurderer vi, at vi kan tilbyde dig et lavere lån med en anden løbetid, sender vi dig et lånetilbud på dette beløb. Du kan naturligvis afvise dette tilbud, hvis du ikke ønsker det. 

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter eller at du ikke opfylder vores generelle ansøgningskrav. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk og få uddybet afslaget.

I tilfælde af at du lukker eller træder ud af din virksomhed, imens du har et aktivt lån hos Broaden, er det dig som kautionist, der hæfter for lånet – såfremt virksomheden ikke indfrier lånet med det samme. Du bedes kontakte kundesupport med det samme, hvis du beslutter dig for at lukke din virksomhed.

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 i alle hverdage.

Tag kontakt

  Seneste artikler

  Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

  Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

  Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given