Erhvervslån

Lån fra 5.000 - 75.000 kr.

Samlet lånebeløb

5.000 DKK
+
5.000 DKK75.000 DKK
Månedlig ydelse

520,83 DKK

Første betalingsdato

xx.xx.xxxx

Samlet lånebeløb

5.000 DKK

Omkostninger fra 1 til 12 måneder

Samlede låneomkostninger1.250 DKK
Samlet tilbagebetalingsbeløb6.250 DKK
Debitorrente (fast årlig)0 %

Lånet har en løbetid på 12 måneder og tilbagebetales således i 12 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.

Fleksible erhvervslån til selvstændige og freelancere

Ansøg om et erhvervslån nemt og enkelt online

broaden lån

Vi tilbyder erhvervslån fra 5.000 – 75.000 kroner til freelancere og selvstændige. Vores erhvervslån gør det enklere for dig at starte din egen virksomhed, finansiere indkøb eller blot sikre mere likviditet i perioder med lav indtjening.

Hos Broaden kræver vi ingen salgspitch for at kunne låne din virksomhed penge. Vi kræver kun, at virksomhedens økonomi kan bære omkostningerne for lånet, og at du tror så meget på din virksomhed, at du stiller som kautionist for lånet.

Hvad er et erhvervslån?

Et erhvervslån er også et virksomhedslån eller firmalån. Det dækker over, at en virksomhed kan få brug for at få tilført kapital udefra – enten i form af en finansiering eller et erhvervslån. Der findes en lang række erhvervslån på markedet, og det kan være en udfordring at finde rundt i, hvilken mulighed der er den rigtige. Det rigtige lån afhænger nemlig i høj grad af, hvor meget du skal låne, i hvor lang tid, og hvor stor din virksomhed er. Du kan låne pengene i banken eller søge via online lånemuligheder. Der findes også andre former for finansiering som for eksempel crowdfunding og finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. Er du en mindre virksomhed med få faste kunder, eller arbejder du projektbaseret med kortvarige kontrakter, vil et erhvervslån typisk være en nemmere måde at få tilført kapital til din virksomhed.

Find et erhvervslån med Broaden

Hos Broaden tilbyder vi erhvervslån til freelancere og soloselvstændige. Vi har ikke behov for nogen forretningsplan for at vurdere, om vi kan tilbyde dig et lån. I stedet kigger vi på din virksomheds økonomi og din økonomi som kautionist og vurderer, om økonomien kan bære omkostningerne. Det er dig som virksomhedsejer, der er kautionist for lånet.

Er din virksomhed kreditværdig?

Om din virksomhed er kreditværdig hos Broaden, afhænger først og fremmest af virksomhedens økonomi, men vi kræver også, at du stiller som kautionist for lånet. Som kautionist inddrages din økonomi i den samlede kreditvurdering. Hvis du tror på din virksomhed og er villig til at lægge hånden på kogepladen, kan det være et positivt indspark mod en god kreditvurdering. 

Erhvervslån beregner

Med Broadens låneberegner kan du hurtigt udregne, hvad det cirka vil koste dig og din virksomhed at tage et erhvervslån. Du skal blot indstille låneslideren på det beløb, du har brug for at låne samt din ønskede løbetid.  Allerede før du ansøger, har du derfor en ide om, om det vil være en god ide at låne pengene hos os. Hvor meget du kan låne og til hvilke rente afhænger af den aktuelle kreditvurdering.  

Hvornår får du dit erhvervslån udbetalt?

Fælles for mange lånemuligheder er, at det kan tage lang tid at få virksomhedslånet udbetalt, og at du ofte skal igennem en lang proces for at blive godkendt. Hvis du bliver godkendt. Derefter kan det tage nogle dage, før pengene er tilgængelige på din konto. Hos Broaden sikrer vi en kort ansøgningsproces, kort behandlingstid og udbetaling med straksoverførsel, så du samlet set har pengene få dage efter, du har søgt. Det giver dig mulighed for at være omstillingsparat og klar til at optimere din virksomhed, når chancen er der.

Hvor lang tid tager det at ansøge?

Hos Broaden tager det ikke lang tid om at udfylde en ansøgning. Vi indhenter nemlig de nødvendige oplysninger automatisk. Du skal dermed ikke indsende forretningsplan og regnskaber, for at vi kan behandle din ansøgning. Når vi har set din ansøgning igennem og foretaget en kreditvurdering, kan vi fortælle dig præcis, hvad et erhvervslån vil koste dig. Den korte behandlingstid sikrer, at du er omstillingsparat, fleksibel, og at du kan indrette dig efter de situationer, du møder.

Kan jeg få et erhvervslån uden sikkerhed?

Det kan være svært at finde et erhvervslån uden at din virksomhed skal stille sikkerhed i lånet. Det kan være en udfordring for især mindre virksomheder, der endnu ikke har gode nøgletal. Hos Broaden skal du som virksomhedsejer stille sikkerhed for dit erhvervslån ved at være kautionist for lånet. Som kautionist inddrages din økonomi i den samlede kreditvurdering og kan derfor bidrage positivt til kreditvurderingen.

Hvor stort et erhvervslån kan jeg ansøge om?

Hvor meget du skal låne, er naturligvis med til at bestemme, hvor du finder den helt rigtige finansielle partner. Hos Broaden er vores låneramme særligt velegnet til mindre virksomheder og start ups. Du kan låne fra 5.000 til 75.000 kroner, og dermed dækker vi alt fra små udgifter til større investeringer i din virksomhed. Det gælder uanset, om du allerede er i drift, eller om du først skal til at starte virksomheden op.

Er din virksomhed kreditværdig?

Med et erhvervslån hos Broaden kan du selv vælge løbetiden op til 36 måneder, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. På den måde kan du tilrettelægge lånet, så det passer bedst muligt ind i din økonomiske situation, og det pengene skal finansiere. Du har naturligvis altid mulighed for at indfri dit erhvervslån, når du vil – helt uden ekstra omkostninger. 

Erhvervslån og rente

Hos Broaden tilbyder vi et erhvervslån med en rente fra 0% og et etableringsgebyr på 10 % af dit lånebeløb. Hvilken rente vi kan tilbyde dig afhænger af den enkelte kreditvurdering. Prisen fastsættes på baggrund af blandt andet driftsresultater, regnskab, branche, den reelle ejer, eventuelle tidligere konkurser og så selvfølgelig kautionistens finansielle situation.

Erhvervslån til opstart

Med et erhvervslån fra Broaden kan du låne penge til at starte din virksomhed op. Det kan være nyttigt, hvis du er ved at starte op som selvstændig iværksætter og har brug for startkapital. Det kræver noget kapital at starte en virksomhed og komme ordentligt i gang, fordi der er en masse nødvendige udgifter. Det kan være maskiner, redskaber, kontormøbler og renovering af lokaler. Listen er lang, og det kan også være svært at prioritere udgifterne. I mange tilfælde er det ikke muligt blot at investere i nogle enkelte ting til at starte med. Vil man starte op som frisør, har man både brug for indbydende lokaler og redskaber til at begynde med. Starter man op som selvstændig tømrer, er både bil og diverse værktøjer helt essentielle. Her kan et erhvervslån være en smart løsning, så man kan foretage de vigtigste investeringer og få virksomheden ud over stepperne.

Sådan ansøger du om et erhvervslån

1 min

Udfyld personlige oplysninger

2 min

Indtast oplysninger om virksomheden og dens økonomi

3 min

Automatisk tjek af din økonomi som kautionist

5 min

Underskriv ansøgningen digitalt

6 min

Afvent endeligt svar på din ansøgning

Det kan være en udfordring at finde et erhvervslån

Er du soloselvstændig med minimal aktivitet i din virksomhed, kan det være en udfordring at finde et erhvervslån. Det er ikke sikkert, du kan vise et overskud flere år tilbage, eller at din virksomhed overhovedet kan stille sikkerhed for erhvervslånet. Det kan skyldes, at du først lige er startet, og at virksomhedens fulde potentiale stadigvæk mangler at blive forløst. Her kan online lånemuligheder som Broaden være et godt alternativ til nogle af de traditionelle lånemuligheder på markedet.

Hvorfor ansøge om et erhvervslån online?

Det kan være svært at låne penge til erhverv, når du har en mindre virksomhed eller lige er gået i gang med en ny tilværelse som selvstændig eller iværksætter. Faktisk fremhævede brancheorganisationen for penge- og realkreditinstitutter Finans Danmark det i rapporten Virksomhedernes Finansieringsmuligheder så sent som i 2019. Her skriver de, at selvom finansieringsmulighederne er bedret siden opsvinget i 2013, er det stadigvæk en udfordring for især små virksomheder at låne penge i banken. Det er det, fordi små virksomheder ikke altid kan vise gode nøgletal.

Nøgletal er for banken én af de centrale parametre for en god kreditvurdering. Dertil kommer, at banken ofte kræver, at du sender forretningsplan, budgetter og andre papirer, når de skal kreditvurdere din virksomhed. Det kan derfor hurtigt blive en tidskævende opgave at få et erhvervslån i banken, hvis de overhovedet kan tilbyde dig et. Det er dermed ikke altid banken, der er det oplagte match for mindre virksomheder, der leder efter et erhvervslån. 

Heldigvis er det blevet mere udbredt at låne til erhverv online, hvor det er nemmere og hurtigere at blive godkendt til et erhvervslån. Hos Broaden har vi for eksempel ikke brug for en forretningsplan. I stedet forventer vi, at du tror så meget på dit eget projekt, at du som sikkerhed selv stiller som kautionist for dit erhvervslån.

Hvad er nøgletal?

Nøgletal beskriver virksomhedens økonomiske situation. Oftest er det dem, du ser på, når du skal vurdere den samlede indtjeningsevne og potentiale for optimering og vækst. Derfor er det vigtige parametre for for eksempel banken. Med nøgletal menes blandt andet:

 • Afkastningsgraden
 • Overskudsgraden
 • Likviditetsgraden
 • Soliditetsgrad
 • Kapitalgrad
 • Nulpunktsgrad

Læs mere om nøgletal.

Erhvervslån til bilforhandlere

Hos Broaden ved vi, at du, som bilforhandler, kan have behov for likviditet til blandt andet engrosindkøb af nye biler til din forretning, derfor tilbyder vi et erhvervslån, der både sikrer dig mere likviditet og større købekraft. Vores erhvervslån giver dig mulighed for at købe biler, du kan videresælge uden at have for mange penge ude at svømme. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan finansiere dit indkøb af nye biler? Så kontakt os i dag.

Hvad kan du bruge dit erhvervslån til?

Hvad du kan bruge et erhvervslån til, afhænger helt af, hvilken virksomhed du ejerEr du ved at starte din virksomhed, har du måske andre behov end en etableret virksomhed, der allerede er i drift. Det kan være, du ikke har den helt store startkapital og har brug for at låne til både inventar, udstyr og eventuelt lokaler. 

Fælles for de fleste virksomhedsejere er dog, at de på et tidspunkt kan få brug for et erhvervslån. Det kan som sagt være til opstart af virksomheden, til at investere i potentielle kunder eller en udvidelse af din produktion. Der er mange muligheder. Men lige meget hvilken virksomhed det drejer sig om, er der nogle kategorier, som går igen, når det gælder erhvervslån.

Du kan få brug for et erhvervslån til: 

 • Finansiering af den daglige drift 
 • Finansiering til vækst 
 • Finansiering til akutte udgifter.

Hos Broaden stiller vi ikke krav til, hvad dit erhvervslån skal bruges til. Vi forholder os derimod til, om du er i stand til at afdrage på dit erhvervslån, og at du er kautionist for dit erhvervslån – i tilfælde af at virksomheden ikke kan betale låneafdragene.

Erhvervslån til den daglige drift

Den daglige drift er alt det, du fast betaler til. Det er små og store udgifter som løn, produktionsomkostninger, leje af lokaler, abonnementer og lignende. Når alt kører, som det skal, er der sjældent problemer med at betale til den daglige drift. Men hvis du møder muligheder eller udfordringer, hvis du har korte perioder med lav likviditet, eller hvis du leverer varer eller produkter til en virksomhed med en lang betalingsfrist, kan det pludselig være en udfordring at betale den daglige drift.

Selvom det samlet set kan være en god forretning at løse en opgave, er det ikke sikkert, du har råd til at betale den daglige drift og alle omkostningerne, der er forbundet med opgaven. Her kan et erhvervslån sikre, at du har råd til den daglige drift, mens du venter på betaling. 

Krav til erhvervslån hos Broaden

 • Din virksomhed har et dansk CVR-nummer. 
 • Du har bopæl i Danmark.
 • Du ikke har nogen betalingsanmærkninger. 
 • Du hæfter personligt for lånet som kautionist.
 • Din virksomhed skal være kreditværdig.

Undgå en kassekredit med et erhvervslån

Lad os tage et eksempel fra den virkelige verden: Du driver en mindre tømrervirksomhed og skal løse en stor opgave for det offentlige. De vil kun acceptere en betalingsfrist på en måned plus 90 dage. Din virksomhed er ikke stor, og du har derfor ikke nok likviditet eller en stor økonomi at trække på, mens du venter på betaling. Samtidig skal du indkøbe materialer, udbetale løn hver 14. dag og betale andre faste udgifter. Du har dermed ikke råd til at takke ja til opgaven, selvom det på sigt er en god forretning. På den lange bane kan det blive en endnu bedre forretning. Det kan det, fordi kunden kan vende tilbage med flere opgaver i fremtiden. Med et erhvervslån kan du betale de faste udgifter, mens du venter på betaling og indfri dit lån, når du modtager din betaling fra kunden. 

Erhvervslån renter

Hos Broaden er den månedlige rente 0%, og etableringsgebyret er 25%. Løbetiden på vores lån er 12 måneder. Du kan låne fra 5.000-75.000 kroner, så hvis du står og mangler 30.000 kr. eller 70.000 kr., kan du ansøge om dette. Du kan bruge låneslideren øverst på siden til at se omkostningerne for det lån, du godt kunne tænke dig. Det gør dig i stand til at medregne låneomkostningerne i dit budget, så du kan se, om du har råd til at optage lånet. Du kan altid indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger, hvis du har lyst og råd til det. Det giver dig frihed til selv at styre, hvordan du vil betale dit lån tilbage inden for de 12 måneder. 

Erhvervslån

Erhvervslån til vækst

Du vækster, når din virksomhed bliver større. Det kan være, den langsomt bliver større, fordi du optimerer din forretning, eller får flere kunder og dermed øger dit salg. Men du kan også lave investeringer i vækst af din forretning. Her investerer du timer og kapital i noget, som samlet set kan give et afkast og overskud. Du bør være opmærksom på, at når du investerer i vækst, skal du samtidig være gearet til at klare de flere forespørgsler, der vil komme. Hvis du skalerer for hurtigt, kan det gå ud over kvaliteten, og det er sjældent en god forretning i det lange løb. 

Skru op for marketingbudgettet med et erhvervslån

Lad os tage endnu et eksempel fra virkeligheden: Du driver en mindre legetøjsbutik og har en ambition om at være mere tilgængelig online. Du vil derfor skrue op for din marketingindsats. Du vil have mere fokus på E-handel og ramme potentielle kunder i hele landet, ikke kun der, hvor du driver din butik. Du har ikke selv kompetencerne og er derfor nødt til enten at afsætte tid til at erhverve dig kompetencerne, indgå et samarbejde med et bureau eller ansætte en, der kan hjælpe dig.

Du skal samtidig geare din virksomhed til at håndtere de bestillinger, der kommer ind, så du hurtigt og effektivt kan sende varerne afsted, håndtere klager og generelt skabe en god kundeoplevelse. Det koster alt sammen penge, og her kan et erhvervslån hjælpe dig med dine ambitioner om at vækste din forretning. 

Erhvervslån til akutte udgifter

Der er udgifter, der er en del af den daglige drift, og så er der de akutte udgifter, du ikke kan forudse. Det kan være små akutte udgifter, du møder hele tiden, men de kan også blive store. Hvis det er tilfældet, kan det vælte økonomien. Det gælder ikke mindst, hvis du ejer en mindre virksomhed eller lige er startet op, hvor der endnu ikke er kommet så meget kapital ind på virksomhedskontoen. Her kan det bremse dit arbejde og sætte virksomheden tilbage. De akutte udgifter er derfor vigtige at tage hånd om, når de opstår, men svære at planlægge efter. Med et hurtigt online erhvervslån får du dermed mulighed for at dække dine akutte udgifter.  

Få råd til uforudsete udgifter med et erhvervslån

Du ejer en mindre virksomhed, hvor du kører til kundemøder mange gange hver uge. Ofte kører du langt. Du ved, at din firmabil skal på værksted nogle gange hvert år, og du har sikkert også sat penge til side, der kan dække store værkstedsregninger. Du havde bare ikke regnet med, at regningen blev så stor, at det koster mere, end bilen er værd. Du er derfor nødt til at finde en løsning hurtigt, så du ikke skal takke nej til opgaver, der potentielt kan sætte din virksomhed langt tilbage. Med et erhvervslån kan du finansiere værkstedsregningen eller investere i en anden og dermed være kørende igen indenfor kort tid. Hvis du gerne vil have flere penge mellem hænderne, kan du øge dit rådighedsbeløb ved at finde billigere alternativer til dine faster udgifter hos Råd nu.

Ansøg om et erhvervslån hos Broaden

Med et erhvervslån hos Broaden kan du låne til drift, vækst eller akutte udgifter. Det gælder uanset om du allerede er i drift eller først skal til at starte. Det kan vi, fordi vi ser på både virksomhedens og din økonomi. Du kan låne fra 5.000 til 75.000 kroner, så du kan komme i mål med alt fra små udgifter til store investeringer. Du får kort behandlingstid, fleksible løbetider og gennemskuelige aftaler. Følg linket herunder og læs mere. 

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne ansøge om et erhvervslån, er der nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde: 

 • Alder mellem 23-70 år.
 • Dansk bopælsadresse.
 • Gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • Dansk erhvervskonto.
 • At du stiller som kautionist for virksomhedslånet.

Om du kan blive endelig godkendt til et erhvervslån, afhænger dog i sidste ende af kreditvurderingen.

Vi har en låneramme på 5.000 – 75.000 kroner. Hvor stort et erhvervslån vi kan tilbyde dig, afhænger i sidste ende af kreditvurderingen. I kreditvurderingen indhenter vi automatisk oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Når du ansøger om et erhvervslån hos Broaden, stiller du selv som kautionist for lånet. Såfremt din virksomhed ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag, kautionerer du selv for lånet.

I tilfælde af at vi kan tilbyde dig et erhvervslån, sender vi dig et lånetilbud inden for 24 timer, som du skal godkende, før vi kan udbetale lånet.

Så snart du har godkendt vores lånetilbud, bliver dit erhvervslån udbetalt med straksoverførsel til din registrerede konto.

Dine månedlige afdrag afhænger af lånets størrelse og løbetid. Du finder dit månedlige afdrag i den endelige låneaftale.

Vurderer vi, at din virksomheds eller din økonomi som kautionist ikke kan bære omkostningerne ved virksomhedslånet, vil du modtage et afslag på din ansøgning.

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk for at få uddybet afslaget.

Først og fremmest skal du kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk og informere os om det.

I tilfælde af at du som ansøger lukker eller træder ud af virksomheden, er det dig som kautionist, der hæfter for lånet.

Er du eller din virksomhed ikke længere i stand til at betale det månedlige afdrag, bedes du kontakte kundesupport på support@broaden.dk. Så vil vi forsøge at finde en løsning.

Overholdes den nye betalingsplan ikke, vil du modtage 3 rykkerskrivelser, og du vil blive sendt videre til inkasso, såfremt du ikke betaler rykkerskrivelsen. 

Broaden akademiet

Broadens Akademi er enhver iværksætters informationsbank, hvor du kan finde omfattende praktisk information relateret til alt, der har med forretningsvækst og drift at gøre. Broaden akademiet er gratis og altid tilgængelig for dig, for dig og din virksomhed.

Broaden

Hent vores e-bog om iværksætteri

Hvad skal der til for at din virksomhed kan få flere kunder? Vi har samlet en liste over ting, du bør sætte dig ind i, når du planlægger at starte eller optimere din virksomhed.

Broaden

Hvilken iværksættertype er du?

Hvad er din iværksætterprofil? Har du overvejet en karriere som iværksætter? Tag en kort test og find ud af hvilken slags iværksættertype, du er.

Iværksætterhistorier

Vi snakker med danske iværksættere for at give et indblik i personerne bag nogle af Danmarks mest lovende startups. Det er både prisværdigt og motiverende at høre om, hvordan andre har opnået succes.

Broaden

Iværksætterordbogen

Hvordan beregner man ROI? Hvad er det? Og hvad betyder elevatortalen? I livet som iværksætter støder man på de mest fantastiske udtryk og begreber. Vi vil præsentere dem alle for dig!

Tips og Tricks til iværksætteri

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given