Firma lån

Lån fra 5.000 - 75.000 kr.

Samlet lånebeløb

5.000 DKK
+
5.000 DKK75.000 DKK
Månedlig ydelse

520,83 DKK

Første betalingsdato

xx.xx.xxxx

Samlet lånebeløb

5.000 DKK

Omkostninger fra 1 til 12 måneder

Samlede låneomkostninger1.250 DKK
Samlet tilbagebetalingsbeløb6.250 DKK
Debitorrente (fast årlig)0 %

Lånet har en løbetid på 12 måneder og tilbagebetales således i 12 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.

Fleksible firma lån til virksomheder

Ansøg nemt og enkelt om et firma lån hos Broaden

Vi tilbyder firma lån fra 5.000 – 75.000 kroner til freelancere og selvstændige. Med vores firma lån kan du nemt og enkelt starte din egen virksomhed og finansiere indkøb til dit firma. Eller du kan sikre mere likviditet i perioder, hvor indtjeningen er lav.

Hos Broaden skal skal du ikke pitche din forretningsidé for at få et lån. Det er blot et krav for os, at dit firma kan bære omkostningerne for lånet, og at du som virksomhedsejer stiller som kautionist

Broaden

Hvad er et firma lån?

Et firma lån kaldes også et erhvervslån eller et virksomhedslån. Det indebærer, at et firma får tilført kapital udefra – enten i form af en finansiering eller et firma lån. Der er mange forskellige slags firma lån på markedet, og det kan derfor være svært at finde den rigtige løsning. Det rigtige lån afhænger nemlig i høj grad af dit firmas størrelse, hvor meget du skal låne og i hvor lang tid. Du kan for eksempel låne penge i banken eller søge efter online lånemuligheder. Der findes også andre former for finansieringer som crowdfunding og finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. Et firma lån vil ofte være en nem måde at tilføre ekstra kapitel til dit firma. Især hvis du har et mindre firma eller arbejder projektbaseret med kortvarige kontrakter.  

Hvad koster et firma lån?

Hos Broaden kan du låne mellem 5.000 og 75.000 kroner. Du kan indstille låneslideren øverst på siden for at få et overblik over omkostningerne for et lån, så du kan regne på, om du har råd til et lån i dit budget. Hos os er etableringsgebyret 25% af dit lånebeløb, og den månedlige rente er 0%. Etableringsgebyret lægges til din hovedstol, og dit lån koster dermed det samme, om du betaler det tilbage på 3 måneder eller på 12 måneder. Løbetiden på vores lån er 12 måneder, men du kan altid indfri lån før tid uden ekstra omkostninger, og lånet koster det samme.

Find et firma lån med Broaden

Hos Broaden tilbyder vi firma lån til små og mellemstore virksomheder. Vi behøver ikke at se din forretningsplan for at vurdere, om vi kan tilbyde dig et lån. Vi kigger i stedet på dit firmas og din økonomi som kautionist og vurderer herudfra, om der er økonomi til at bære omkostningerne.

Er din virksomhed kreditværdig?

Når vi foretager kreditvurderinger hos Broaden kigger vi først og fremmest på dit firmas økonomi, og at der er en kautionist til lånet. Du er som virksomhedsejer selv kautionist for lånet. Din økonomi som kautionist spiller derfor en stor rolle i den samlede kreditvurdering og er derfor et vigtigt led i at få en god kreditvurdering. 

Firma lån beregner

Med Broadens låneberegner er det hurtigt at regne ud, hvad et firma lån cirka vil koste dig og din virksomhed. Indstil blot låneslideren på det ønskede beløb samt din ønskede løbetid. Det kan give dig en idé om, hvorvidt et lån hos os er en god løsning for dig, inden du ansøger. Det præcise beløb og rentesats afhænger dog af den aktuelle kreditvurdering.

Hvornår får du dit firma lån udbetalt?

Mange lånemuligheder har det til fælles, at det tager lang tid at få lånet udbetalt. Ofte skal du igennem en lang proces for at blive godkendt. Og hvis du ender med at blive godkendt, kan det tage yderligere et par dage, før pengene lander på din konto. Hos Broaden har vi en kort ansøgningsproces, kort behandlingstid og udbetaling med straksoverførsel. Du har derfor pengene få dage efter, du har søgt.

Hvor lang tid tager det at ansøge om et firma lån?

Det tager ikke lang tid at udfylde en ansøgning hos Broaden. Vi indhenter automatisk de nødvendige oplysninger med dit samtykke. Du behøver ikke at sende forretningsplan eller regnskaber til os for at ansøge om et lån. Når vi har kigget din ansøgning igennem og foretaget en kreditvurdering, får du at vide, hvad et firma lån vil koste dig. 

Kan jeg få et firma lån uden sikkerhed?

At finde et firma lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed i dit firma, kan være en udfordring. Især for mindre virksomheder, der endnu ikke har gode nøgletal. Hos Broaden stiller du som virksomhedsejer sikkerhed for dit firma lån ved at være kautionist. Din økonomi som kautionist anvendes i den samlede kreditvurdering og kan derfor bidrage positivt til kreditvurderingen. 

Hvor stort et firma lån kan jeg ansøge om?

Den rigtige finansielle løsning for dig afhænger blandt andet af, hvor meget du skal låne. Hos Broaden kan du låne fra 5.000 til 75.000 kroner. Vores låneramme er derfor især velegnet til mindre firmaer og startup-virksomheder og kan dække alt fra små udgifter til større investeringer. Det gælder uanset, om dit firma er nystartet eller hvis du allerede er i drift.

Er din virksomhed kreditværdig?

Med et erhvervslån hos Broaden kan du selv vælge løbetiden op til 36 måneder, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. På den måde kan du tilrettelægge lånet, så det passer bedst muligt ind i din økonomiske situation, og det pengene skal finansiere. Du har naturligvis altid mulighed for at indfri dit erhvervslån, når du vil – helt uden ekstra omkostninger. 

Erhvervslån og rente

Hos Broaden tilbyder vi et erhvervslån med en rente fra 0% og et etableringsgebyr på 10 % af dit lånebeløb. Hvilken rente vi kan tilbyde dig afhænger af den enkelte kreditvurdering. Prisen fastsættes på baggrund af blandt andet driftsresultater, regnskab, branche, den reelle ejer, eventuelle tidligere konkurser og så selvfølgelig kautionistens finansielle situation.

Firma lån til opstart

Med et firma lån fra Broaden kan du låne penge til at starte din virksomhed op. Det kan være en fordel, hvis du mangler startkapital til at komme ordentligt i gang. Ofte er der en masse nødvendige udgifter, når man starter en ny virksomhed. Det kan være værktøj, renovering af lokaler, depositum til lokaleleje og maskiner. Det kan hurtigt gribe om sig, og det kan være svært at vælge nogle af udgifterne fra. Hvis du vil starte op som selvstændig håndværker, er det vigtigt med både bil og professionelt værktøj. Og hvis du vil åbne din egen frisørsalon, har du brug for både indbydende lokaler og diverse redskaber. Det kan være svært at gå på kompromis med disse udgifter, fordi de også er en vigtig del af forretningen. Det kan her være en god løsning med et firma lån, så du bliver i stand til at købe godt udstyr og få virksomheden ud af starthullerne.

Sådan ansøger du om et firma lån

1 min

Udfyld personlige oplysninger

2 min

Indtast oplysninger om virksomheden og dens økonomi

3 min

Automatisk tjek af din økonomi som kautionist

5 min

Underskriv ansøgningen digitalt

6 min

Afvent endeligt svar på din ansøgning

Det kan være svært at finde et firma lån

Hvis dit firma er nystartet, kan det være svært at finde et firma lån. Måske kan du ikke vise overskud for de seneste par år eller stille sikkerked for lånet. Det kan skyldes, at dit firma stadig er i opstartsfasen og ikke er kommet helt ud over stepperne endnu. Her kan en online lånemulighed som Broaden være en god løsning. Det er et godt alternativ til de mere traditionelle lånemuligheder på markedet, og det kan hjælpe med at give dit firma et skub og udløse dets fulde potentiale.

Hvorfor ansøge om et firma lån online?

Som mindre virksomhed eller nystartet iværksætter kan det være svært at låne penge til erhverv. Brancheorganisationen for penge- og realkreditinstitutter Finans Danmark fremhævede netop dette i rapporten Virksomhedernes Finansieringsmuligheder fra 2019. I denne rapport skriver de, at det især er mindre virksomheder, der oplever udfordringer med at låne penge i banken, fordi de ikke altid kan vise gode nøgletal.

Nøgletal er nogle af de centrale parametre, som banker bruger for at lave kreditvurderinger. Derudover kræver de ofte, at man sender både forretningsplan, budgetter og andre papirer, når de skal kreditvurdere firmaer. Det tager derfor ofte lang tid at få et firma lån i banken, hvis de overhovedet vil låne dig penge. Banken er derfor ikke altid den mest oplagte løsning for mindre virksomheder, der leder efter et firma lån. 

Det er heldigvis blevet mere udbredt at låne penge til firmaer på nettet, hvor det er både hurtigt og nemt at ansøge og blive godkendt. Hos Broaden skal vi fx ikke se din forretningsplan. Vi forventer i stedet, at du tror så meget på dit projekt, at du stiller som kautionist for dit firma lån.

Hvad er nøgletal?

Nøgletal beskriver virksomhedens økonomiske situation. Oftest er det dem, du ser på, når du skal vurdere den samlede indtjeningsevne og potentiale for optimering og vækst. Derfor er det vigtige parametre for for eksempel banken. Med nøgletal menes blandt andet:

 • Afkastningsgrad
 • Overskudsgrad
 • Likviditetsgrad
 • Soliditetsgrad
 • Kapitalgrad
 • Nulpunktsgrad

Læs mere om nøgletal

Erhvervslån til bilforhandlere

Hos Broaden ved vi, at du, som bilforhandler, kan have behov for likviditet til blandt andet engrosindkøb af nye biler til din forretning, derfor tilbyder vi et erhvervslån, der både sikrer dig mere likviditet og større købekraft. Vores erhvervslån giver dig mulighed for at købe biler, du kan videresælge uden at have for mange penge ude at svømme. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan finansiere dit indkøb af nye biler? Så kontakt os i dag.

Hvad kan du bruge dit firma lån til?

Et firma lån kan bruges til mange ting. Det kommer helt an på hvilket slags firma, du ejer og hvilken fase, firmaet befinder sig i. Et etableret firma i drift har formentligt andre behov end en nystartet virksomhed. Hvis du stadig er i opstartsfasen, mangler du måske startkapitel til at låne til inventar, udstyr og eventuelt lokaler. 

De fleste virksomhedsejere får på et tidspunkt brug for et firma lån. Det kan ske i alle stadier; til opstart af firmaet, til at investere i potentielle nye kunder eller til at udvide produktionen. Og uanset hvilket slags firma, det drejer sig om, er der nogle kategorier, der går igen ved firma lån. 

Du kan få brug for et firma lån til: 

 • Finansiering af den daglige drift 
 • Finansiering til vækst 
 • Finansiering til akutte udgifter.

Vi stiller ikke krav til, hvad dit firma lån skal bruges til. Hos Broaden forholder vi os til, om du er i stand til at afdrage på dit firma lån, og at du er kautionist for dit lån. Det er i tilfælde af, at virksomheden ikke er i stand til at afdrage på lånet.

Firma lån til den daglige drift

Udgifter til den daglige drift dækker over alt fra løn, produktionsomkostninger, husleje, forsikringer og lignende. Hvis alt kører på skinner, er det ofte ikke noget problem at betale for den daglige drift. Men hvis du møder udfordringer eller har perioder med lav likviditet, kan det blive en udfordring at betale den daglige drift. Det kan også skyldes, at du leverer varer eller produkter til virksomheder med en lang betalingsfrist. 

Det kan virke som en god forretning at løse sådan en slags opgave, men det betyder, at du ikke har råd til at betale for den daglige drift og for omkostningerne, der er forbundet med den pågældende opgave. Et firma lån kan her sikre, at du har råd til den daglige drift, indtil du får betaling for opgaven.

Krav til firma lån hos Broaden

 • Din virksomhed har et dansk CVR-nummer. 
 • Du har bopæl i Danmark.
 • Du har ikke nogen betalingsanmærkninger. 
 • Du hæfter personligt for lånet som kautionist.
 • Din virksomhed skal være kreditværdig.

Undgå en kassekredit med et firma lån

Vi kan tage et eksempel fra den virkelige verden: Du har et mindre tømrerfirma og skal løse en stor opgave for det offentlige. De vil kun acceptere en betalingsfrist på en måned plus 90 dage. Dit firma er ikke stort, og du har ikke nok likviditet eller en stor nok økonomi at trække på, mens du venter på betaling fra dem. Du skal også indkøbe materialer, betale faste udgifter og udbetale løn hver 14. dag. Derfor har du egentlig ikke råd til at sige ja til opgaven, selvom det kan blive en god forretning. Og det kan blive en endnu bedre forretning på den lange bane, hvis kunden vender tilbage med flere opgaver fremover. Hvis du tager et firma lån, bliver du i stand til at betale de faste udgifter, mens du venter på betaling. Du kan indfri dit lån, når du modtager betaling fra kunden.

find et billigt firma lån

Firma lån til vækst

Hvis du optimerer dit firma, får flere kunder eller øger dit salg, kan din forretning vækste. Du kan også vælge at investere i dit firmas vækst ved at investere timer og kapital i noget, som kan give både afkast og overskud. Når du investerer i vækst, er det vigtigt at være opmærksom på, at det kræver, at du samtidig kan klare de opgaver, der kommer ind. Hvis du skalerer dit firma for hurtigt, kan det gå ud over kvaliteten af arbejdet. Og det er sjældent en god forretning for dig i det lange løb.

Skru op for marketingbudgettet med et erhvervslån

Lad os tage endnu et eksempel fra virkeligheden: Du driver en mindre legetøjsbutik og har en ambition om at være mere tilgængelig online. Du vil derfor skrue op for din marketingindsats. Du vil have mere fokus på E-handel og ramme potentielle kunder i hele landet, ikke kun der, hvor du driver din butik. Du har ikke selv kompetencerne og er derfor nødt til enten at afsætte tid til at erhverve dig kompetencerne, indgå et samarbejde med et bureau eller ansætte en, der kan hjælpe dig.

Du skal samtidig geare din virksomhed til at håndtere de bestillinger, der kommer ind, så du hurtigt og effektivt kan sende varerne afsted, håndtere klager og generelt skabe en god kundeoplevelse. Det koster alt sammen penge, og her kan et erhvervslån hjælpe dig med dine ambitioner om at vækste din forretning. 

Firma lån til akutte udgifter

Nogle udgifter er en del af den daglige drift, andre udgifter er akutte og ikke til at forudse. Det kan være små akutte udgifter, der dukker op med jævne mellemrum. Men det kan også være større udgifter. Hvis sidstnævnte er tilfældet, kan det vælte budgettet fuldstændigt. Især hvis du har et mindre firma eller lige er startet op,  så der endnu ikke er kommet så meget kapital ind på kontoen. Det kan sætte en stopper for firmaets udvikling. Derfor er det vigtigt at tage sig af de akutte udgifter, når de opstår, så beløbene ikke vokser sig større. Med et firma lån kan du hurtigt dække dine akutte udgifter og komme tilbage på sporet.

Få råd til uforudsete udgifter med et firma lån

Der kan være mange uforudsete udgifter i både små og store firmaer. Et scenarie kunne være, at du ejer et mindre firma, hvor du kører ud til kundemøder flere gange om ugen. Du kører ofte langt for møderne. Firmabilen skal på værksted et par gange om året, og du har sat penge til side, der kan dække de store værkstedsregninger. Men nu har du fået en regning, der er noget større, end du havde forventet. Det er vigtigt, at du finder en løsning hurtigt, så du ikke bliver tvunget til at sige nej til opgaver, fordi du ikke har en bil. Et firma lån kan hjælpe dig med at betale regningen for bilen eller at investere i en anden bil, så du bliver hurtigt kørende igen. Du kan også få flere penge mellem hænderne i din virksomhed ved at bringe dine faste udgifter ned. Tag et kig på siden Råd nu og bliv inspireret hertil.

Ansøg om et firma lån hos Broaden

Du kan låne til drift, vækst eller akutte udgifter med et firma lån hos Broaden. Det er både til den nystartede virksomhed og firmaet, der allerede er i drift. Vi kan tilbyde dette, fordi vi kigger på firmaets og kautionistens økonomi. Du kan låne fra 5.000 til 75.000 kroner og dermed finansiere både små udgifter og store investeringer. Hos os får du kort behandlingstid, fleksible løbetider og gennemskuelige aftaler. På den måde kan du få likviditet, når du mangler den. Klik på linket herunder og læs mere.

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne ansøge om et erhvervslån, er der nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde: 

 • Alder imellem 23-70 år.
 • Dansk bopælsadresse.
 • Som virksomhedsejer kautionerer du for virksomhedslånet.
 • Gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • Dansk erhvervskonto.

Om du kan blive endelig godkendt til et erhvervslån, afhænger dog i sidste ende af kreditvurderingen.

Vi har en låneramme på 5.000 – 75.000 kroner. Hvor stort et erhvervslån, vi kan tilbyde dig, afhænger i sidste ende af kreditvurderingen. I kreditvurderingen indhenter vi automatisk oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Når du ansøger om et erhvervslån hos Broaden, er det et krav, at du som virksomhedsejer er kautionist for lånet. Det betyder, at du kautionerer for lånet, såfremt din virksomhed ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag.

I tilfælde af at vi kan tilbyde dig et erhvervslån, sender vi dig et lånetilbud inden for 24 timer, som du skal godkende, før vi kan udbetale lånet.

Så snart du har godkendt vores lånetilbud, bliver dit erhvervslån udbetalt med straksoverførsel til din registrerede konto.

Dine månedlige afdrag afhænger af lånets størrelse og løbetid. Du finder dit månedlige afdrag i den endelige låneaftale.

Vurderer vi, at din virksomheds eller din økonomi som kautionist ikke kan bære omkostningerne ved virksomhedslånet, vil du modtage et afslag på din ansøgning.

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk for at få uddybet afslaget.

Først og fremmest skal du kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk og informere os om det.

I tilfælde af at du som ansøger lukker eller træder ud af virksomheden, er det nemlig dig som kautionist, der hæfter for lånet.

Er hverken virksomheden eller du som kautionist længere i stand til at betale det månedlige afdrag, bedes du kontakte kundesupport på support@broaden.dk. Så vil vi forsøge at finde en løsning.

Overholdes den nye betalingsplan ikke, vil du modtage 3 rykkerskrivelser, og du vil blive sendt videre til inkasso, såfremt du ikke betaler rykkerskrivelsen. 

Seneste artikler

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given