Finansiering med fleksibelt lån

Lån fra 5.000 - 75.000 kr.

Samlet lånebeløb

5.000 DKK
+
5.000 DKK75.000 DKK
Månedlig ydelse

520,83 DKK

Første betalingsdato

xx.xx.xxxx

Samlet lånebeløb

5.000 DKK

Omkostninger fra 1 til 12 måneder

Samlede låneomkostninger1.250 DKK
Samlet tilbagebetalingsbeløb6.250 DKK
Debitorrente (fast årlig)0 %

Lånet har en løbetid på 12 måneder og tilbagebetales således i 12 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.

Fleksibel finansiering til freelancere og soloselvstændige

Ansøg nemt og enkelt om finansiering på Broaden.dk

broaden lån

Vi tilbyder finansiering i form af et erhvervslån fra 5.000 – 75.000 kroner. Vi gør det enklere for dig at drive din forretning. Er du en selvstændig freelancer, der arbejder projektbaseret i gigøkonomien? Så kan vores lån være en økonomisk rygstøtte, hvis du står med uforudsete udgifter.

Vi kræver ikke nogen salgspitch for at kunne tilbyde din virksomhed finansiering. Vi kræver kun, at din virksomheds økonomi kan bære omkostningerne for lånet, og at du som virksomhedsejer er kautionist for lånet. Hvis du tror på din idé, gør vi også.

Hvad er finansiering?

Finansiering vil helt grundlæggende sige at finde kapitalNår din virksomhed skal finansiere et større varelager, flere medarbejdere eller en mere brugervenlig hjemmeside, så vil finansiering sige, at du rejser den nødvendige kapital til den pågældende udgift. Det kan være, du står og mangler 30.000 eller 70.000 kr. Der er mange måder, du kan finansiere dine investeringer på. Du kan låne pengene i banken, hos andre lånevirksomheder, eller du kan finde investeringer ad andre veje.

Hvilken mulighed, der er bedst for dig og din virksomhed, afhænger af, hvor stor din virksomhed er, hvor meget du skal låne, og hvor meget kontrol du gerne vil bevare over din virksomhed. Her på siden gennemgår vi det hele, så du er bedst muligt klædt på til at finde finansiering til dit projekt. 

Finansiering til daglig drift

Når du skal finansiere den daglige drift, er det lig med alt det, du betaler til løbende. Det kan være abonnementer, løn eller leje. Hvis du for eksempel planlægger at gøre større investeringer, kan det blive nødvendigt at finde finansiering til den daglige drift, fordi du bruger pengene et andet sted.

Finansiering til vækst

Finansiering til vækst kan dække de daglige udgifter, mens du for eksempel bruger pengene på at løse en opgave med betalingsfrist på op til 90 dage. Det kan også være, at du er nødt til at finde specialiseret arbejdskraft, du ikke har i virksomheden, for at kunne færdiggøre en opgave.

Finansiering til akutte udgifter

De akutte udgifter er alt det uforudsete. Det kan være fejl samt uforudsete regninger. Måske bestiller du et parti varer hjem, som viste sig at være forkerte. Du bruger dermed tid og penge på at få dem sendt tilbage, og oveni mangler du de varer, du bestilte. Her kan en finansiering hjælpe dig med at få de rette varer hjem.

Sådan ansøger du om finansiering

1 min

Udfyld personlige oplysninger

2 min

Indtast oplysninger om virksomheden og dens økonomi

3 min

Automatisk tjek af din økonomi som kautionist

5 min

Underskriv ansøgningen digitalt

6 min

Afvent endeligt svar på din ansøgning

Find finansiering i banken

Når du skal finde finansiering til din virksomhed, tænker du måske, at banken er den oplagte mulighed. Du er allerede i kontakt med din bankrådgiver privat og igennem din virksomhed. Du har måske en erhvervskredit, og du kan samle mange af dine forretninger som forsikringer hos dem. Det kan der være mange fordele i. Banken er derfor et bud, men et af mange, der er værd at indhente et tilbud fra, for det er ikke sikkert, det er det bedste sted at låne penge. Særligt mindre virksomheder oplever udfordringer, når de søger om lån i banken.

Det har løbende været fremme i medierne, at mange banker har haft svært ved at imødekomme mindre virksomheders behov for finansiering. Du har måske læst, at en ud af fire små og mellemstore virksomheder i 2018 fik et nej til et virksomhedslån i bankenselvom det var sunde og raske virksomheder, og 82 procent kunne vise et overskud to år tilbage. Sådan er det ikke helt mere. Siden opsvinget i 2013 er det gradvist blevet bedre. Det skriver Finans Danmark, der er en privat brancheorganisation for penge- og realkreditinstitutter, i rapporten Virksomhedernes Finansieringsmuligheder fra 2019. Selvom det er en interesseorganisation, fremhæver de, at små virksomheder fortsat har svært ved at finde finansiering i banken. Det har de, fordi de har svært ved at vise stærke nøgletal, der kan give dem en god kreditvurdering. Som mindre virksomhed kan det derfor betale sig at søge andre veje også. 

Hvad er nøgletal?

Nøgletal beskriver virksomhedens økonomi De bruges oftest til at vurdere indtjeningsevne og dermed potentialet for optimering og vækst. Der findes en række nøgletal, der er værd at kende:

 • Afkastningsgraden
 • Overskudsgraden
 • Likviditetsgraden
 • Soliditetsgrad
 • Kapitalgrad
 • Nulpunktsgrad.

Læs mere om nøgletal.

Find finansiering med online lånevirksomheder

Der findes en række online lånevirksomheder, der kan hjælpe med finansiering og virksomhedslån til små og mellemstore virksomheder samt start ups. Den form for virksomheder prioriteres ofte, fordi det i reglen er sunde virksomheder med en god økonomi, som kan have svært ved at finde finansiering andre stederNogle gange rammes start ups, små og mellemstore virksomheder nemlig af den fordom, at det uanset hvad er et risikabelt lån. Men har du et solidt produkt og en sund økonomi, er det langt fra tilfældet. Derfor kan de online lånevirksomheder være gode alternativer til de etablerede, når man som mindre virksomhed skal finde finansiering

Finansiering med Broaden

Med et lån hos Broaden får du et fleksibelt lån med mange fordele. Nogle af dem kan du læse om her.

Udregn prisen på din finansiering på kort tid

Med Broaden låneberegner kan du hurtigt udregne, hvad det vil koste dig at finansiere dine projekter. Dermed kan du hurtigt og nemt sammenligne vores erhvervslån med andre erhvervslån, der er på markedet. Når du beslutter dig for at ansøge om lån hos Broaden, kan du på kort tid udfylde ansøgningsformularen og indtaste de nødvendige oplysninger, og så har vi, hvad vi skal bruge for at behandle din låneansøgning.

Lån med en kautionist

Hos Broaden kan du ikke låne helt uden at stille sikkerhed, men vi ser ikke kun på din virksomhed og virksomhedens økonomi. Det er nemlig et krav, at der indsættes en kautionist, og det skal være ejeren af virksomheden. Kautionistens økonomi inddrages i den samlede kreditvurdering og spiller derfor en vigtig rolle. Vedkommende hæfter for lånet, hvis virksomheden ikke lever op til sin betalingsforpligtigelse og afdrager på lånet. 

Så hurtigt bliver lånet udbetalt

Hos Broaden sikrer vi en kort ansøgningsproces, kort behandlingstid og overfører med straksoverførsel, så du har pengene få dage efter din ansøgning er blevet godkendt. Det er nemlig vigtigt for os, at vi bidrager til, at din virksomhed får en mere fleksibel økonomi. Det sikrer vi blandt andet ved, at der sidder kompetente medarbejdere klar til at se på din ansøgning fra morgen til aften. Du har oftest svar indenfor bare ét døgn, men det kan tage lidt længere tid, hvis der er travlt. Den hurtige behandlingstid giver dig mulighed for at være omstillingsparat.

Det kan du låne hos Broaden

Hos Broaden kan du låne fra 5.000 til 75.000 kroner med en løbetid på højst 12 måneder. Dermed dækker vores lån alt fra små udgifter til store investeringer, uanset om du allerede er i drift eller skal til at starte virksomheden op. Det er dog individuelt, hvor meget vi kan tilbyde dig. Det afhænger blandt andet af virksomhedens og din økonomi som kautionist. Hvor meget du skal låne, er derfor med til at bestemme, hvor du finder den helt rigtige finansielle samarbejdspartner.  

Hvad koster finansiering med Broaden?

Hos Broaden er vores etableringsgebyret 25% af dit lånebeløb, og den månedlige rente er på 0%. Du kan låne mellem 5.000 og 75.000 kroner, og du kan indstille låneslideren øverst på siden for at se, hvad et lån vil koste dig. Det giver dig mulighed for at regne på, om du har råd til et lån i dit budget. Løbetiden for vores lån er 12 måneder, men du kan altid indfri lånet før tiden uden ekstra omkostninger. Etableringsgebyret lægges til din hovedstol, og dit lån koster dermed det samme uanset om du afdrager over 3 måneder eller 12 måneder. 

Finansiering

Finansiering som crowdfunding

Donationsbaseret crowdfunding

Donationsbaseret crowdfunding vil sige at indsamle donationer. Som ordet fortæller, er det at indsamle for eksempel penge, hvor giveren ikke får noget særligt igen. Det kan være du sender et takkebrev eller noget tilsvarendeHer finder du finansiering fra personer, som bare godt kan lide idéen, og som derfor ikke forventer at få noget igen. Det er sjældent aktuelt, når dskal indsamle store beløb.  

Rewardbaseret crowdfunding

Rewardbaseret crowdfunding gør det muligt for din virksomhed at få finansieret et produkt, du ellers ikke havde haft økonomi til at producere. Dem, der støtter produktionen, får så tilsendt produktet, når det er produceret. Metoden kan være god for virksomheder i drift, der for eksempel skal afprøve, om et produkt fungerer, og om der er den fornødne efterspørgsel.   

Lånebaseret crowdfunding

Lånebaseret crowdfunding er i princippet det samme som et lån i banken. Her låner du pengene af en række private investorer og forpligter sig så på at betale pengene tilbage med en vis rente og med en bestemt løbetid. Det er med andre ord et alternativ til andre lån. 

Aktiebaseret crowdfunding

Aktiebaseret crowdfunding kan af gode grunde kun foretages af aktieselskaber. Som navnet siger, sælger din virksomhed ud af bestående eller nystiftede aktier. Det er altså en metode, hvor du aktivt opsøger aktiesalg. Her skal du så være opmærksom på, at en udvidelse af aktiekapitalen medfører, at dine nuværende aktionærers ejerandel bliver mindre.   

Planlæg dit finansieringsbehov med budgetter

Du planlægger dit finansieringsbehov med dine budgetter. De er dit vigtigste redskab. Når du skal starte virksomheden op, kan det være en idé først at opdatere dit privatbudget samt udarbejde et startbudget. Dit privatbudget og din privatøkonomi indgår nemlig i den samlede kreditvurdering, når du ansøger om et lån hos Broaden. Du kan dermed sikre et lån til din virksomhed, hvis du selv lægger hånden på kogepladen – og har råd til at gøre det. Du kan læse endnu mere om privatbudget på vores forbrugsprodukt KreditNU. Derudover kan du sænke dine faste udgifter via siden Råd nu.

Startbudgettet indeholder alle de omkostninger, der er forbundet med at starte virksomheden. Det kan være indskud til leje af lokaler eller indkøb af varelager og maskiner. Hvad og hvor meget du får brug for afhænger af, hvilken virksomhed du starter.  

Driftsbudgettet samler de indtægter og udgifter, du har, når virksomheden drifter. Du vil ofte lave det for et helt år ad gangen og løbende opdatere. Det kan være vanskeligt, når du først lige er startet, og du må derfor lave et overslag. 

Likviditetsbudgettet samler dine budgetter og sikrer, at det hele hænger sammen. Det fortæller, hvor mange penge du har stående hver måned den første, og om du har råd til at betale den daglige drift. Selvom driftsbudgettet samlet set giver et overskud, er det ikke sikkert du har råd til at betale dine månedlige opkrævninger, fordi indtægterne kommer forskudt. Med likviditetsbudgettet sikrer du, det hænger sammen fra måned til måned. 

Find finansiering hos Broaden

Uanset hvor stor en finansiering, du skal bruge og til hvad, hører vi meget gerne fra dig. Du kan låne fra 5.000 til 75.000 kr., så du kan komme i mål med alt fra små udgifter til store investeringer – uanset om du skal til at starte din virksomhed op eller allerede er i drift. Med kort behandlingstid, fleksible løbetider og gennemskuelige aftaler sikrer vi, at dit erhvervslån passer bedst muligt til den virkelighed, du står i. Følg linket og ansøg allerede i dag. 

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne ansøge om finansiering i form af et erhvervslån hos Broaden, skal du opfylde vores generelle ansøgningskrav:

 • Alder imellem 23-70 år.
 • Dansk bopælsadresse.
 • Virksomhedsejer kautionerer for virksomhedslånet.
 • Gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • Dansk erhvervskonto.

Om du kan blive endelig godkendt, afhænger dog af vores kreditvurdering.

Du kan forvente at få et endeligt svar på din ansøgning inden for 24 timer, hvor du vil modtage et lånetilbud, såfremt vi kan tilbyde dig et lån. 

Så snart du har godkendt vores lånetilbud, udbetaler vi dit virksomhedslån med straksoverførsel til din registrerede konto. Du vil således have pengene på kontoen med det samme, vi har registreret dit accept.

Når du ansøger om finansiering hos Broaden, skal du stille sikkerhed for virksomhedslånet. Dette sker ved, at du som virksomhedsejer kautionerer for lånet.

Kan virksomheden ikke betale de månedlige afdrag, er det kautionisten, der hæfter for opkrævningerne og i yderste konsekvens for hele lånet.

Dine månedlige afdrag afhænger af lånets størrelse og løbetid. Vi har en fleksibel rente, der bliver sat efter den konkrete kreditvurdering. Du finder dit månedlige afdrag i den endelige låneaftale.

Er hverken virksomheden eller kautionisten i stand til at betale det månedlige afdrag, skal du kontakte kundesupport med det samme på support@broaden.dk. Så vil vi undersøge, om vi kan finde en løsning.

Overholdes den nye aftale ikke, vil du modtage op til tre rykkerskrivelser, og du vil blive sendt videre til inkasso, såfremt rykkerskrivelsen ikke betales. 

Vi giver afslag på ansøgninger, hvis vi vurderer, at din virksomheds eller din økonomi som kautionist ikke kan bære omkostningerne ved lånet.

Det kan dog også skyldes teknikaliteter. Du er dog til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk for at få uddybet afslaget. 

Seneste artikler

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given