Lån 70000 kroner til din virksomhed

Lån fra 5.000 - 75.000 kr.

Samlet lånebeløb

5.000 DKK
+
5.000 DKK75.000 DKK
Månedlig ydelse

520,83 DKK

Første betalingsdato

xx.xx.xxxx

Samlet lånebeløb

5.000 DKK

Omkostninger fra 1 til 12 måneder

Samlede låneomkostninger1.250 DKK
Samlet tilbagebetalingsbeløb6.250 DKK
Debitorrente (fast årlig)0 %

Lånet har en løbetid på 12 måneder og tilbagebetales således i 12 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.

Lån 70000

Er du ved at starte en virksomhed? Eller vil du gerne optimere din virksomhed? Der er altid mange udgifter forbundet med at have en virksomhed, og det kan derfor af og til være nødvendigt med en økonomisk håndsrækning. Et virksomhedslån på 70.000 kr. kan derfor være en stor hjælp og bidrage til at bringe din virksomhed langt. Måske mangler du nyt værktøj eller nye redskaber. Måske har du fået en stor uforudset regning. Eller måske mangler du kapital til at optimere virksomheden. Der kan være mange grunde til at tage et lån til dit firma.

Der er mange forskellige lånemuligheder på markedet, og de har alle forskellige fordele eller ulemper afhængigt af din virksomhedstype og dine behov. Du kan låne i banken eller online. Eller du kan undersøge andre finansieringsformer som crowdfunding, finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. Hos Broaden tilbyder vi erhvervslån fra 5.000-75.000 kroner til en månedlig rente på 0%.

Lån 70000 kroner med Broaden

Hos Broaden tilbyder vi erhvervslån fra 5.000 kr. til 75.000 kr. til freelancere og selvstændige. Du kan låne 70.000 kr. til det, du mangler penge til i din virksomhed. Vi blander os ikke i, hvad du bruger lånet til. Men det er et krav, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist for lånet. Det er en ekstra sikkerhed for alle parter i tilfælde af, at virksomheden ikke længere er i stand til at afdrage på lånet. 

Du skal til gengæld ikke sende os dokumenter som forretningsplaner, regnskaber og andet. Vi indhenter automatisk de oplysninger om din økonomi, som vi behøver for at behandle din ansøgning. Vi foretager også en kreditvurdering som en del af vores ansøgningsproces. Her kigger vi på virksomhedens og din økonomi som kautionist. Vi bruger denne vurdering til at afgøre, om der er tilstrækkelig økonomisk råderum til at optage et lån. Vores lån til virksomheder gør det nemmere at låne for iværksættere og soloselvstændige, fordi vi ikke skal se gode nøgletal for at kunne godkende en låneansøgning.

Er din virksomhed kreditværdig?

Hvis din virksomhed er kreditværdig, er den blevet vurderet til at have en stabil nok økonomi til at optage og tilbagebetale et lån. Hos Broaden foretager vi en kreditvurdering af virksomhedens og kautionistens økonomi. Kautionisten er dig, der ejer virksomheden. Din økonomi er derfor vigtig i den samlede kreditvurdering.

Hvad koster det at låne 70.000 kr.?

Du kan indstille låneberegneren øverst på siden for at se, hvad et lån på 70.000 kr. vil koste dig. Du indstiller blot låneslideren på din ønskede løbetid og dit ønskede beløb. Herefter kan du danne dig et overblik over lånets omkostninger. Hvor meget du i sidste ende kan låne kommer dog an på den aktuelle kreditvurdering.

Hvornår får du dit lån udbetalt?

Hvis du bliver godkendt til et lån hos Broaden, kan du have pengene på din konto kort tid efter. Vi har en kort ansøgningsproces og overfører med straksoverførsel. Derfor har du mulighed for at gribe spontane muligheder, når de opstår. Andre låneudbydere har længere låneprocesser, fordi det både tager længere tid at ansøge og at få pengene udbetalt. 

Hvor lang tid tager det at ansøge?

Det tager ikke lang tid at ansøge om et lån hos Broaden. Det er ikke nødvendigt at sende os dine forretningsplaner, regnskaber eller andre dokumenter. Vi indhenter automatisk oplysninger om din økonomi, som vi skal bruge for at behandle din ansøgning. Herefter foretager vi en kreditvurdering, hvorefter du får svar på din ansøgning samt mere nøjagtige oplysninger om dit lån. 

Er det muligt at låne 70.000 kr. uden sikkerhed?

Du kan ikke låne 70.000 kr. hos Broaden uden at stille sikkerhed for dit lån. Hos os er det et krav, at du som virksomhedsejer er kautionist for dit lån. Din økonomi inddrages derfor i kreditvurderingen. Det er generelt svært at finde låneudbydere, som tilbyder virksomhedslån uden sikkerhed. Og hvis de gør, er det vigtigt, at man er opmærksom på lånevilkårene. 

Hvor stort et lån kan jeg ansøge om?

Du kan ansøge om 5.000 til 75.000 kroner hos Broaden. Det gør vores låneramme særligt velegnet til startups og mindre virksomheder – både virksomheder i drift og hvis man er ved at starte en virksomhed op. Lånet kan bruges til at dække både små udgifter og lidt større investeringer. Det er kreditvurderingen, som afgør det endelige lånebeløb. 

Er din virksomhed kreditværdig?

Med et erhvervslån hos Broaden kan du selv vælge løbetiden op til 36 måneder, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. På den måde kan du tilrettelægge lånet, så det passer bedst muligt ind i din økonomiske situation, og det pengene skal finansiere. Du har naturligvis altid mulighed for at indfri dit erhvervslån, når du vil – helt uden ekstra omkostninger. 

Erhvervslån og rente

Hos Broaden tilbyder vi et erhvervslån med en rente fra 0% og et etableringsgebyr på 10 % af dit lånebeløb. Hvilken rente vi kan tilbyde dig afhænger af den enkelte kreditvurdering. Prisen fastsættes på baggrund af blandt andet driftsresultater, regnskab, branche, den reelle ejer, eventuelle tidligere konkurser og så selvfølgelig kautionistens finansielle situation.

Hvor kan jeg låne 70.000 kr.?

Det kan være svært at finde et virksomhedslån, hvis du er soloselvstændig eller er ved at starte en virksomhed op. Mange låneudbydere efterspørger gode nøgletal. Og hvis du lige er startet op som selvstændig, kan det netop være svært at vise imponerende nøgletal for de sidste par år. Der er dog mange forskellige finansieringsformer på markedet, som du kan undersøge. Der er for eksempel crowdfunding, finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. Du kan også låne i banken eller online. 

Online låneudbydere som Broaden kan være et godt alternativ til mere traditionelle lånemuligheder på markedet som banken. Hos os behøver du ikke gode nøgletal for at ansøge om et lån på 70.000 kr. Til gengæld skal du som virksomhedsejer være kautionist for lånet. 

Sådan ansøger du om 70.000 kroner

1 min

Udfyld personlige oplysninger

2 min

Indtast oplysninger om virksomheden og dens økonomi

3 min

Automatisk tjek af din økonomi som kautionist

5 min

Underskriv ansøgningen digitalt

6 min

Afvent endeligt svar på din ansøgning

Hvorfor ansøge om 70.000 kr. online?

Der er flere fordele ved at ansøge om et lån på 70.000 kr. ved en online låneudbyder. Det er ofte både hurtigere og nemmere end at ansøge om et lån i banken. Det er af denne grund også blevet en populær måde at låne penge på – også for virksomheder. Hvis du er i opstartsfasen med din virksomhed eller hvis du har en mindre virksomhed, kan det være besværligt og tidskrævende at låne penge til din virksomhed. Det belyste en rapport lavet af Finans Danmark, brancheorganisationen for penge- og realkreditinstitutter

Det er især svært at låne penge i banken, når man ikke har mulighed for at bevise virksomhedens overskud ved hjælp af gode nøgletal. Bankerne fokuserer nemlig især på nøgletallene, når de foretager kreditvurderinger. De kræver desuden også ofte, at man giver forskellige dokumenter som forretningsplan, budgetter og andre papirer for at de kan foretage deres kreditvurdering. Det kræver noget tid og energi at udfylde sådan en låneansøgning, og det kan ende med at være forgæves, hvis man ikke bliver godkendt til et lån. Det er en af grundene til, at banken ikke altid er den mest oplagte låneløsning for mindre virksomheder eller soloselvstændige. Hos Broaden skal du ikke sende dine forretningsplaner eller budgetter. Til gengæld er det et krav, at du som virksomhedsejer er kautionist for lånet. 

Hvad koster det at låne 70000 kroner?

Hos Broaden kan du låne mellem 5.000 og 75.000 kroner, og du har derfor mulighed for at låne 70.000 kr. til lige det, du mangler i din virksomhed. Du kan bruge låneslideren øverst på siden til at få en idé om prisen på lånet, så du har mulighed for at indberegne låneomkostningerne i dit budget. Den månedlige rente på vores lån er 0%, og vi har et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb. Dette beløb lægges til din hovedstol, og dit lån koster derfor det samme uanset hvor hurtigt du afdrager på det. Vi har en løbetid på 12 måneder, men du kan altid indfri dit lån før tid, uden at det koster dig ekstra. 

Lån 70000 lav rente

Leder du efter et lån på 70.000 kr. til en lav rente? Der er mange låneudbydere på markedet, der tilbyder lån på 70.000 kr. Det er dog vigtigt at være kritisk, når du vælger låneudbyder. Sørg for at undersøge lånevilkårene grundigt, så du har helt styr på de samlede låneomkostninger, inden du skriver under på en låneaftale. Renten på et lån afgøres bl.a. af din kreditværdighed, låneperioden samt lånetypen. Udover renten kan der være andre gebyrer og omkostninger, som spiller ind på lånets samlede pris. Hos Broaden er den månedlige rente 0%. Vi har et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb, og dette lægges til din hovedstol. Dit lån koster derfor det samme uanset hvor hurtigt eller langsomt du afdrager på det inden for vores 12 måneders løbetid. Du kan dog altid indfri lånet før tid, uden at det koster ekstra. 

Lån 70000 rentefrit

At låne 70.000 kroner rentefrit kan lyde for godt til at være sandt. Der er dog flere låneudbydere på markedet, som tilbyder rentefrie lån. Et rentefrit lån vil dog stadig have andre gebyrer, for det er aldrig helt gratis at låne penge. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i lånevilkårene, inden du skriver under på en låneaftale. 

Hos Broaden har vi ingen månedlig rente, men vi har til gengæld et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb. Dette beløb lægges til din hovedstol. Dit lån koster derfor det samme uanset hvornår du betaler det tilbage inden for vores løbetid på 12 måneder. Det er også gratis at indfri dit lån før tid. Du kan indstille låneslideren øverst på siden for at se omkostningerne for et lån på 70.000 kr. 

Lån 70000 billigt

Renten er en afgørende faktor i forhold til den samlede pris på et lån. Låneomkostningerne kan nemlig hurtigt ryge i vejret, hvis renten er høj. Derudover kan der også være andre gebyrer såsom oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og gebyr for forsinket betaling. Det er derfor vigtigt at være klar over alle de omkostninger, der spiller ind på lånets samlede pris, inden du binder dig til en låneaftale. Når du har lånets samlede pris, kan du indberegne det i dit budget og se, om du har råd til lånet. 

Når du låner hos Broaden, er den månedlige rente 0%. Derudover er der et etableringsgebyr på 25%, som lægges til din hovedstol. Det betyder, at lånet ikke bliver dyrere over tid. Den samlede pris på lånet er den samme, om du betaler lånet af på den fulde løbetid på 12 måneder eller om du indfrier det før tid. Du kan altid indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger. 

Kan jeg låne 70.000 kr.?

Der er flere faktorer, der spiller ind på, om du kan låne 70.000 kr. Det kommer bl.a. an på din økonomiske situation og den aktuelle kreditvurdering. Det er et krav for langt de fleste lån, at man skal igennem en kreditvurdering for at vurdere, om man har økonomi til at betale for lånet. Herudover er der også en række formelle krav, man skal leve op til. 

Hos Broaden kan du ansøge om et lån på 70.000 kroner, og du får svar på din ansøgning inden for et døgn. Du kan se de formelle krav til vores erhvervslån i boksen her. 

Krav til erhvervslån hos Broaden

 • Din virksomhed har et dansk CVR-nummer. 
 • Du har bopæl i Danmark.
 • Du har ikke nogen betalingsanmærkninger. 
 • Du hæfter som virksomhedsejer for lånet som kautionist.
 • Din virksomhed skal være kreditværdig.
lån 70000 kr. til din virksomhed

Hvordan kan jeg låne 70.000 kr.?

Der er mange forskellige steder, hvor du kan låne 70.000 kroner. Du kan låne privat, i banken eller online. Du kan også låne via crowdlending, crowdfunding eller finansiering fra investor. Der kan være forskellige fordele og ulemper ved de forskellige låneløsninger, og det afhænger af, hvad der er vigtigst for din virksomhed. Det kan være en god idé at sammenligne renter og gebyrer, når du er på udkig efter et lån. Det kan være med til at give dig et godt praj om den bedste låneløsning for dig. Det er vigtigt at medregne lånets omkostninger i dit budget, så du ved at du har råd til at optage et lån, inden du skriver under på en låneaftale. 

For at låne 70.000 kr. vil det i langt de fleste tilfælde være nødvendigt at gå igennem en kreditværdighedsvurdering. Her vurderes det, om man har økonomi til at betale lånet tilbage. Det vil i nogle tilfælde også være nødvendigt at stille med en kautionist for lånet. Det giver en ekstra sikkerhed og bruges især ved lån med større risici eller ved større lånebeløb. Hvis du både kan stille med en kautionist og kommer igennem kreditvurderingen, er der gode chancer for at blive godkendt til et lån på 70.000 kr. 

Lån 70000 uden sikkerhed

Når du låner større beløb, skal du næsten altid stille sikkerhed for lånet på en eller anden måde. Derfor er det svært at finde et lån på 70.000 kroner, hvor du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Nogle forbrugslån tilbyder dog lån uden sikkerhed, men det kan til gengæld betyde, at lånet har en høj rente. Derfor kan det være en bedre løsning at finde et lån, som du skal stille sikkerhed for, hvis den samlede pris på lånet er lavere. Det kan gøre det mere sandsynligt, at du er i stand til at betale låneomkostningerne. Sørg dog altid for at undersøge lånevilkårene grundigt, inden du skriver under på en låneaftale. Det er også en god idé at lægge et budget, hvor låneafdraget inkluderes. 

Lån 70000 uden kreditvurdering

Langt de fleste låneudbydere kræver, at man skal igennem en kreditvurdering for at optage et lån. I kreditvurderingen kigges der på låntagerens generelle økonomiske situation. Vurderingen bruges til at estimere, om låntageren har en stabil nok økonomi til at optage og tilbagebetale et lån. Hvis ens økonomi ikke anses for at være stabil nok, har man en dårlig kreditværdighed. Det kan gøre det svært at låne penge, fordi det for låneudbyderne er forbundet med større risici. Det er også i ens egen bedste interesse ikke at låne penge, hvis ikke man er i stand til at betale dem tilbage igen. Det gør kun ondt værre, og man kan ende i en gældsspiral, der kan være svær at komme ud af. Kreditvurderinger er på den måde for alles bedste. Det er vigtigt, at du er kritisk over for lånevilkårene, hvis du finder en låneudbyder, som vil låne dig 70.000 kroner uden at foretage en kreditvurdering. 

Bør jeg vælge et onlinelån eller et banklån til at låne 70000 kr.?

Hvis du står og mangler 70.000 kr. til din virksomhed, kan du fx låne penge i banken eller online. Det er to populære låneløsninger, som har hver deres fordele og ulemper. Den bedste løsning for dig og din virksomhed kommer an på din virksomhedstype, dit ønskede lånebeløb og dine specifikke behov. Hvis du står og mangler pengene akut, er onlinelånet den bedste mulighed. Her er låneprocessen oftest nem og simpel, og mange steder overfører med straksoverførsel, når du er godkendt til lånet. Banklån har i modsætning hertil ofte længere og mere tidskrævende ansøgningsprocesser, så de er mere egnede til mindre akutte behov. Derfor er banklån mere fordelagtige, hvis man vil låne større beløb og har brug for længere tid til at betale lånet af. 

Fordele ved banklån

 • Større lånebeløb
 • Længere løbetid 
 • Gæld samlet ét sted

Fordele ved onlinelån

 • Mindre lånebeløb
 • Hurtig ansøgningsproces
 • Lån til akutte behov
lån 70000 kr. til din virksomhed

Hvad kan du bruge 70.000 kroner til?

De fleste virksomhedsejere får brug for et lån på eller andet tidspunkt, hvad enten det er til finansiering af den daglige drift, vækst eller akutte udgifter. Det kan variere meget, hvad man har brug for et virksomhedslån til. Hvad du har brug for at investere i, afhænger af din virksomhedstype og om du er ved at starte virksomheden op eller om du vil optimere og skalere virksomheden. En virksomhed i opstartsfasen har måske brug for at investere i lokaler, inventar eller udstyr. Hvorimod en virksomhed i drift kan have brug for at investere i bedre it-systemer, større varelager eller flere medarbejdere. 

70.000 kr. kan være en tiltrængt økonomisk håndsrækning til det, du står og mangler penge til i din virksomhed uanset situationen. Når du låner hos Broaden stiller vi ikke krav til, hvad du bruger dit virksomhedslån til. Vi har til gengæld krav om, at du er i stand til at afdrage på lånet og at du som virksomhedsejer selv er kautionist for lånet.

70.000 kr. til den daglige drift

Den daglige drift er faste udgifter som lokaleleje, løn, produktionsomkostninger eller andre faste udgifter. Hvis det af den ene eller anden årsag ikke er muligt at betale dine regninger, kan det være nødvendigt med et lån. Det kan være, at man er inde i en periode med færre arbejdsopgaver og lavere indtjening. Det kan også være, at man har sagt ja til en eller flere opgaver, hvor kunderne har en lang betalingsfrist. Det vil sige, at man først får løn for sit arbejde efter noget tid. I mellemtiden kan man få brug for at låne til at holde den daglige drift kørende og betale alle regninger. 

Selvom det kan være nødvendigt at låne penge, kan det stadig være en god forretningsmæssig beslutning at sige ja til opgaver med lang betalingsfrist. Der er nemlig en chance for, at kunden vender tilbage eller at kunden anbefaler din virksomhed videre til andre. På den måde kan man se det som en slags investering, der kan øge kendskabet til virksomheden og sætte ekstra gang i hjulene. 

70.000 kr. til vækst

Mange virksomheder låner penge til at finansiere virksomhedens vækst. Det kan være svært at spare ekstra meget op til større investeringer, og her kan et erhvervslån være en ideel mulighed. En virksomhed kan vækste ved at få flere kunder og øget salg. Dette kræver, at virksomheden er optimeret og skaleret til at kunne håndtere den øgede trafik. Ellers kan det ende med at gå ud over kvaliteten af virksomhedens arbejde, hvilket kan have negative konsekvenser på længere sigt. En måde at vækste på er også at optimere i virksomheden, så arbejdsgange og -processer bliver lettere og hurtigere.

70.000 kr. til akutte udgifter

Uforudsete og akutte udgifter opstår for alle fra tid til anden. Hvis det er en større regning, kan det være svært at få råd til det hele og samtidig holde virksomheden kørende som normalt. Det er dog en god idé at tage sig af regninger, som de opstår, da det ellers kan ende med at hobe sig op. Hvis du har en mindre virksomhed eller er ved at starte din egen virksomhed, har du måske ikke nok kapital til at betale alle akutte udgifter. Her kan et onlinelån være en måde at få råd til at betale alle dine regninger. Det kan være en god idé at tage hånd om udgifterne, som de opstår i stedet for at de hober sig op. Et onlinelån kan være en måde at dække de akutte udgifter på. 

70.000 til opstart

Hvis du er ved at starte din egen virksomhed, står udgifterne nok i kø. Opstartsfasen er dyr, og hvis du er soloselvstændig, kan det være en udfordring at spare det hele op selv. Derfor kan det være nødvendigt at optage et lån for at kunne investere i de nødvendige ting til dit nye firma. Et lån på 70.000 kr. kan være en kærkommen økonomisk håndsrækning. Det kan gøre dig i stand til at investere i nødvendigt udstyr, depositum til nye lokaler eller hvad du lige står og mangler for at starte din virksomhed. Det kan variere meget alt efter hvilken slags virksomhed, du har. Det kommer helt an på, hvad der er vigtigst for lige netop din virksomhed. 

Skru op for marketingbudgettet med et erhvervslån

Lad os tage endnu et eksempel fra virkeligheden: Du driver en mindre legetøjsbutik og har en ambition om at være mere tilgængelig online. Du vil derfor skrue op for din marketingindsats. Du vil have mere fokus på E-handel og ramme potentielle kunder i hele landet, ikke kun der, hvor du driver din butik. Du har ikke selv kompetencerne og er derfor nødt til enten at afsætte tid til at erhverve dig kompetencerne, indgå et samarbejde med et bureau eller ansætte en, der kan hjælpe dig.

Du skal samtidig geare din virksomhed til at håndtere de bestillinger, der kommer ind, så du hurtigt og effektivt kan sende varerne afsted, håndtere klager og generelt skabe en god kundeoplevelse. Det koster alt sammen penge, og her kan et erhvervslån hjælpe dig med dine ambitioner om at vækste din forretning. 

Få råd til uforudsete udgifter med et lån på 70.000 kr.

Med et virksomhedslån på 70.000 kr. kan du få råd til at dække uforudsete udgifter, som pludselig er dukket op. Det kan være regninger til bilreparationer eller teknisk assistance til din hjemmeside eller dit it-system. Et lån på 70.000 kr. kan give dig den nødvendige økonomiske fleksibilitet til at kunne betale dine regninger og stadig holde virksomheden kørende. På den måde er du stadig i stand til at betale dine sædvanlige udgifter. Du kan indstille låneslideren øverst på siden for at få et indtryk af, hvad et lån i denne størrelsesorden koster hos os. Du kan med fordel kigge efter billigere alternativer til dine faste udgifter og derved øge dit månedlige rådighedsbeløb. Det kan du gøre på siden Råd nu.

Ansøg om et lån på 70.000 kr. hos Broaden

Hos Broaden kan du låne mellem 5.000 og 75.000 kroner til både små og store udgifter. Det kan være, at du har brug for at låne 70.000 kr. til enten drift, vækst eller akutte udgifter. Vi ser både på virksomhedens og din økonomi som kautionist, når vi foretager vores kreditvurdering. Vi tilbyder kort behandlingstid, fleksible løbetider på lån og en gennemskuelig låneaftale. Ansøg lige herunder.

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne ansøge om et erhvervslån, er der nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde: 

 • Alder imellem 23-70 år.
 • Dansk bopælsadresse.
 • Som virksomhedsejer kautionerer du for virksomhedslånet.
 • Gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • Dansk erhvervskonto.

Om du kan blive endelig godkendt til et erhvervslån, afhænger dog i sidste ende af kreditvurderingen.

Vi har en låneramme på 5.000 – 75.000 kroner. Hvor stort et erhvervslån vi kan tilbyde dig, afhænger i sidste ende af kreditvurderingen. I kreditvurderingen indhenter vi automatisk oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Når du ansøger om et erhvervslån hos Broaden, skal du som virksomhedsejer stille som kautionist for lånet. Det vil sige, at du kautionerer for lånet, såfremt din virksomhed ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag.

I tilfælde af at vi kan tilbyde dig et erhvervslån, sender vi dig et lånetilbud inden for 24 timer, som du skal godkende, før vi kan udbetale lånet.

Så snart du har godkendt vores lånetilbud, bliver dit erhvervslån udbetalt med straksoverførsel til din registrerede konto.

Dine månedlige afdrag afhænger af lånets størrelse og løbetid. Du finder dit månedlige afdrag i den endelige låneaftale.

Vurderer vi, at din virksomheds eller din økonomi som kautionist ikke kan bære omkostningerne ved virksomhedslånet, vil du modtage et afslag på din ansøgning.

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk for at få uddybet afslaget.

Først og fremmest skal du kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk og informere os om det.

I tilfælde af at du som ansøger lukker eller træder ud af virksomheden, er det nemlig dig som kautionist, der hæfter for lånet.

Er virksomheden eller du som kautionist ikke længere i stand til at betale det månedlige afdrag, bedes du kontakte kundesupport på support@broaden.dk. Så vil vi forsøge at finde en løsning.

Overholdes den nye betalingsplan ikke, vil du modtage 3 rykkerskrivelser, og du vil blive sendt videre til inkasso, såfremt du ikke betaler rykkerskrivelsen. 

Seneste artikler

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given