Om Broaden

Broaden

Vi er til for den selvstændige iværksætter

Arbejdsmarkedet er under forandring, og flere dropper den sikre funktionæransættelse for at blive selvstændig. Hos Broaden ønsker vi at gøre det lettere for dig som mindre erhvervsdrivende at ansøge om et erhvervslån til din iværksættervirksomhed.  

Vores virksomhedslån gør det nemmere for dig at være iværksætter eller starte virksomhed. Med Broaden får du mulighed for at låne til opstarten, dække midlertidige udgifter eller blot sikre mere likviditet i perioder med lav indtjening. Vi kræver nemlig ingen salgspitch for at kunne låne dig penge. Vi kræver kun, at din eller din virksomheds økonomi kan bære omkostningerne for lånet, og at du tror så meget på dig selv, at du kan stille med en kautionist. 

broaden lån til selvstændige
Broaden

Vi gør det nemmere at ansøge om finansiering

Broaden drives af Blue Finance Denmark, der også driver forbrugslånsvirksomheden KreditNU. Som en del af vores naturlige udvikling er vi også gået ind på erhvervsmarkedet med devisen om, at alle skal have mulighed for at ansøge om et erhvervslån uden krav om driftsresultater, forretningsplaner og lignende.

Broaden

Vi er internationale

Blue Finance Denmark er en del af Blue Finance Group. Vi er en international gruppe bestående af finansielle virksomheder, der er aktive på det finske, spanske, polske og danske marked. Blue Finance Group er en moden og etableret organisation med fokus på socialt ansvar, og vi følger tæt den teknologiske udvikling i lånebranchen. Dermed sikrer vi en hurtig og sikker ansøgningsproces, der opfylder alle regler fremsat af myndighederne.

Broaden

Vi er aktive i 4 lande

Blue Finance Group er en international organisation med aktivitet i 4 lande. Vi udspringer af Blue Finance Oy, der blev etableret i 2011 i Finland. I 2018 blev Blue Finance Denmark stiftet, og i 2019 lancerede vi brandet KreditNU, der tilbyder forbrugslån på det danske marked. I 2020 udvidede vi til det spanske marked med Blue Finance Ibérica, der driver forbrugslånsbrandet Nexu. Og i 2021 gik vi i luften med Nexu i Polen.

Vores værdier

Hos Broaden arbejder vi med et værdisæt, der er med til at sætte retningen for vores udvikling.

Mennesker

Vi har fokus på at inkludere, engagere og opmuntre til diversitet blandt vores medarbejdere. Derfor fokuserer vi på at skabe en god balance mellem privatliv og arbejdsplads. For at sikre glade og motiverede medarbejdere.

Samfund

Det er vigtigt for os at være løsningsorienterede både indadtil og udadtil. Det er dermed vores mål at være en finansiel samarbejdspartner, der sikrer optimale vækstlag for alle former for virksomheder.

Ansvarlighed

Vi vil sikre, at så få som overhovedet muligt stifter gæld, de ikke kan betale tilbage. Derfor udvikler vi hver eneste dag vores risikoprofiler og optimerer den måde, vi udarbejder vores risikoprofil og kreditvurderinger på.

Etik

Vi har vores kunder i centrum og prioriterer naturligvis diskretion. Hver dag er det derfor afgørende for os at håndtere personfølsomme oplysninger i klar overensstemmelse med Datatilsynets vejledninger.

Bæredygtighed

Vi prioriterer den grønne omstilling højt.  Vi har derfor fokus på samkørsel, kollektiv trafik og hjemmearbejdsdage i det omfang, det giver mening.

Selskabsledelse

Vi vil sikre optimale vækstlag for alle former for virksomheder, og derfor undersøger vi ud fra en helhedsbetragtning, om vores ansøgere kan servicerer deres kreditaftale. Det er både vigtigt for os – og for vores kunder.

Om Blue Finance Group

blue finance office

Broaden udspringer af Blue Finance Group, der igennem de seneste 10 år har udbudt lån til forbrug og erhverv. Vi blev etableret i Finland i 2011, og lige siden har vi oplevet en stor vækst – både på omsætningen og internt i organisationen.

Vi stræber efter at skabe mere diversitet, ansvarlighed og innovation i den finansielle sektor, og på tværs af organisationen promoverer vi ansvarlig långivning. Dette gør vi ved at have et styrket fokus på teknologi i alle vores processer.  

Med Blue Finance Group får du således en erfaren finansiel partner, der hjælper med at finde løsninger, når din forretning har brug for kapital.

Seneste artikler

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given