Marketingpolitik

Ved afgivelse af marketingsamtykke erklærer Kunden at acceptere nedenstående betingelser:

  • Broaden og dennes samarbejdspartnere kan kontakte Kunden gennem e-mail, sociale medier, sms og andre digitale kanaler med henblik på markedsføring omkring produkter fra Broaden v/ Blue Finance Denmark ApS, herunder rabatkampanger, konkurrencer og andre lignende markedsføringstiltag.
  • Broaden opbevarer og bruger personoplysninger om Kunden, herunder identitetsoplysninger, køn, alder, købs- og søgeadfærd, interesseområder mv. og samkører disse oplysninger med andre personoplysninger, som Broaden allerede har om Kunden eller vil få fra anden side, f.eks. fra hjemmesider og cookies. Markedsførings målrettes dermed Kunden.

Kunden accepterer, at Broaden må bruge dennes marketingsamtykke til at orientere Kunden og spørge Kunden angående opdatering af dennes samtykke med henblik på nye samarbejdspartnere og produkter.

Kunden erklærer at være indforstået med, at Broaden passer på dennes data i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelsesforordningen (GDPR), og at Kunden altid kan kontakte Bboaden vedrørende spørgsmål herom.

KUNDENS RETTIGHEDER:
Kunden kan til enhver tid anmode Broaden om at slette samtlige personoplysninger i tilfælde af, at Kunden ikke længere ønsker at blive kontaktet i markedsføringsøjemed. Læs mere om dine rettigheder på https://broaden.dk/privatlivspolitik/.

SAMTYKKE:
Samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes uden omkostninger for Kunden.
* Kunden er dog forpligtet til at opretholde gyldige kontaktmuligheder for Broaden, så længe lånet er aktivt og skal serviceres.

Ønsker Kunden at tilbagekalde sit samtykke til SMS, kan det gøres ved at besvare den tilsendte SMS med teksten “SMS STOP”, som anført i den tilsendte SMS. E-mail kan afmeldes ved at fælge linket, som Kunden finder nederst i den tilsendte mail.

Ønskes begge markedsføringssamtykker tilbagekaldt, kan Kunden også kontakte Broaden for nærmere hjælp hertil, eller tilgå “Min profil” og ændre dette.

GYLDIGHED:
Kundens marketingssamtykke er gyldigt i tre år, medmindre dette tilbagekaldes af Kunden.