Lån 50000 kroner til din virksomhed

Lån fra 5.000 - 75.000 kr.

Samlet lånebeløb

5.000 DKK
+
5.000 DKK75.000 DKK
Månedlig ydelse

520,83 DKK

Første betalingsdato

xx.xx.xxxx

Samlet lånebeløb

5.000 DKK

Omkostninger fra 1 til 12 måneder

Samlede låneomkostninger1.250 DKK
Samlet tilbagebetalingsbeløb6.250 DKK
Debitorrente (fast årlig)0 %

Lånet har en løbetid på 12 måneder og tilbagebetales således i 12 lige store månedlige betalinger. Der beregnes et etableringsgebyr på 25 % af lånebeløbet, svarende til de samlede låneomkostninger, hvilket tillægges hovedstolen. Du kan til enhver tid indfri dit lån indenfor perioden.

Lån 50000

Står du og mangler 50.000 kr. til din virksomhed? Der er flere forskellige lånemuligheder og finansieringsformer som crowdfunding,  finansiering fra investor eller tilbageholdt overskud. Du kan også låne penge i banken eller via online låneudbydere. Inden du optager et lån, er det vigtigt at undersøge dit lånebehov og hvor hurtigt du kan betale lånet tilbage. Det kan være med til at give dig et praj om, hvad den bedste lånemulighed er for lige netop din virksomhed. 

Et lån på 50.000 kr. kan være en tiltrængt økonomisk håndsrækning, som kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål. Det kan også bruges til at starte din virksomhed op. Uanset hvor længe din virksomhed har været i drift, er der mange udgifter, når man har sit eget firma. Et virksomhedslån kan bruges til lige det, du mangler finansiering til såsom nyt værktøj, uforudsete regninger eller til at optimere virksomheden. Det kan også være en økonomisk buffer i perioder med svingende indtjening. 

Lån 50000 kroner med Broaden

Hos Broaden tilbyder vi erhvervslån fra 5.000 til 75.000 kr. til freelancere og selvstændigeDet er derfor muligt at låne 50.000 kroner til lige det, du mangler i din virksomhed. Du behøver ikke fremvise forretningsplaner eller budgetter for at låne hos os. Vi blander os heller ikke i, hvad du bruger pengene på. Vi kræver dog, at du som virksomhedsejer er kautionist for lånet. Det er en ekstra sikkerhed for både dig og os i tilfælde af, at virksomheden ikke længere kan afdrage på lånet. Det gør det nemmere at låne penge som nyopstartet freelancer eller soloselvstændig, fordi du kan låne penge uden at vise nøgletal fra de sidste par år. 

Vores ansøgningsproces indeholder også en kreditvurdering, hvor vi kigger på din virksomheds og din økonomi som kautionist. Ud fra dette vurderer vi, om der er økonomi til at bære omkostningerne for et lån. Du kan bruge vores erhvervslån til at starte din egen virksomhed, at finansiere indkøb eller som økonomisk buffer i perioder med lavvande.

Er din virksomhed kreditværdig?

For at kunne optage et lån hos Broaden skal du først igennem vores kreditvurdering. Her kigger vi på virksomhedens og kautionistens økonomi for at vurdere, om der er økonomisk råderum til at betale omkostningerne for et lån. Kautionisten er virksomhedsejeren, og dennes økonomi spiller derfor en væsentlig rolle i kreditvurderingen. 

Hvad koster det at låne 50.000 kr.?

Du kan se, hvad et virksomhedslån på 50.000 kr. koster ved at indstille låneslideren øverst på siden med din ønskede løbetid. På den måde kan du se de forskellige omkostninger ved lånet og medregne i dit budget for at se, om du har råd til at optage et lån. Hvor meget du kan låne afhænger dog i sidste ende af den aktuelle kreditvurdering.

Hvornår får du dit lån udbetalt?

Ved mange låneudbydere kan det være en lang proces, fra man ansøger om et lån til pengene bliver udbetalt. Vi har en kort og nem ansøgningsproces samt behandlingstid hos Broaden, og hvis du bliver godkendt til et lån, overfører vi pengene med straksoverførsel. Derfor kan du have pengene på din konto kort tid efter, at dit lån er blevet godkendt. Det gør det lettere at gribe spontane muligheder. 

Hvor lang tid tager det at ansøge?

Hos Broaden tager det ikke lang tid at udfylde en låneansøgning. Det er ikke nødvendigt at sende os dokumenter som forretningsplaner eller regnskaber for at ansøge om et lån. Vi indhenter automatisk de oplysninger om din økonomi, som vi skal bruge for at behandle din ansøgning. Når vi har behandlet din ansøgning, foretager vi en kreditvurdering, og du får herefter svar fra os på din ansøgning. 

Er det muligt at låne 50.000 kr. uden sikkerhed?

Du kan ikke låne 50.000 kr. hos Broaden at stille sikkerhed for dit lån. Der stilles sikkerhed ved, at virksomhedsejeren stiller som kautionist for lånet. På den måde kan vi også tilbyde lån til nystartede virksomheder og soloselvstændige, som endnu ikke har mulighed for at vise gode nøgletal. Det er generelt svært at finde virksomhedslån, hvor man ikke skal stille sikkerhed for sit lån. 

Hvor stort et lån kan jeg ansøge om?

Du kan ansøge om lån mellem 5.000 og 75.000 kroner hos Broaden. Derfor er vores låneramme særligt velegnet til at dække både små og store udgifter for nye og små startups og virksomheder. Du kan derfor både låne hos os, hvis du er ved at starte en virksomhed op eller hvis din virksomhed allerede er aktiv. Hvor stort et lånebeløb vi kan tilbyde dig, kommer dog an på den aktuelle kreditvurdering. 

Er din virksomhed kreditværdig?

Med et erhvervslån hos Broaden kan du selv vælge løbetiden op til 36 måneder, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. På den måde kan du tilrettelægge lånet, så det passer bedst muligt ind i din økonomiske situation, og det pengene skal finansiere. Du har naturligvis altid mulighed for at indfri dit erhvervslån, når du vil – helt uden ekstra omkostninger. 

Erhvervslån og rente

Hos Broaden tilbyder vi et erhvervslån med en rente fra 0% og et etableringsgebyr på 10 % af dit lånebeløb. Hvilken rente vi kan tilbyde dig afhænger af den enkelte kreditvurdering. Prisen fastsættes på baggrund af blandt andet driftsresultater, regnskab, branche, den reelle ejer, eventuelle tidligere konkurser og så selvfølgelig kautionistens finansielle situation.

Hvor kan jeg låne 50.000 kr.?

Det kan være svært at finde et virksomhedslån, hvis du er soloselvstændig eller hvis du er ved at starte din virksomhed op. Ved banker og andre låneudbydere er det oftest nødvendigt at kunne bevise, at man driver en forretning, der kan løbe rundt. Men hvis din virksomhed er nystartet eller ikke er gået i luften endnu, er dette ikke muligt.

Der er dog flere muligheder for at låne 50.000 kroner til det, du mangler finansiering til i din virksomhed. Du kan fx låne via crowdfunding eller online. Online lånemuligheder som Broaden kan være et fordelagtigt alternativ til nogle af de mere traditionelle lånemuligheder på markedet, fordi du hos os kan låne uden at fremvise gode nøgletal. Vi kræver blot, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist for lånet.

Sådan ansøger du om 50.000 kroner

1 min

Udfyld personlige oplysninger

2 min

Indtast oplysninger om virksomheden og dens økonomi

3 min

Automatisk tjek af din økonomi som kautionist

5 min

Underskriv ansøgningen digitalt

6 min

Afvent endeligt svar på din ansøgning

Hvorfor ansøge om 50.000 kr. online?

Hvis du har en mindre virksomhed eller hvis du er ved at starte en op, kan det være svært og tidskrævende at låne penge til din virksomhed. I en rapport fra brancheorganisationen Finans Danmark fra 2019 blev der sat fokus på, at det er svært at låne penge som mindre virksomhed eller nystartet iværksætter, når man ikke kan bevise flere år tilbage, at virksomheden kører rundt. Banker kræver ofte, at man kan kan vise gode nøgletal, når de foretager deres kreditvurdering. De kræver ofte også, at man sender dem forskellig dokumentation såsom forretningsplaner, budgetter og lignende. 

Derfor kan det hurtigt blive en besværlig proces at ansøge om et lån i banken. Det kan derfor være nemmere og hurtigere at ansøge om et lån på 50.000 kr. ved en online låneudbyder. Det er også en af grundene til, at det er blevet en meget populær låneform, også for virksomheder. Hos Broaden behøver vi ikke at se din forretningsplan – men vi kræver, at du som virksomhedsejer stiller som kautionist for dit erhvervslån. 

Hvad koster det at låne 50000 kroner?

Hvis du vil vide, hvad et lån på 50.000 kr. koster, kan du indstille låneslideren øverst på siden. Det giver dig mulighed for at beregne, om du har råd til at optage lånet og medregne det i dit budget. Vi har en låneramme på 5.000 til 75.000 kroner, og løbetiden på vores lån er 12 måneder. Du kan dog altid indfri dit lån før tid uden at det koster ekstra. Den månedlige rente på vores lån er 0%, og vi tager et etableringsgebyr på 25% af lånebeløbet, som lægges til din hovedstol. Det betyder, at lånet koster det samme, uanset hvor hurtigt du afdrager på det inden for løbetiden. 

Lån 50000 lav rente

Der er flere muligheder på markedet for at låne 50.000 kroner med en lav rente. Vi anbefaler altid, at du undersøger låneudbyderen grundigt, inden du binder dig til en låneaftale. Det er blandt andet vigtigt at undersøge lånets vilkår, renter og gebyrer. Der er flere faktorer, der kan spille ind i denne sammenhæng såsom din kreditværdighed, låneperioden, gebyrer og øvrige omkostninger. Derudover er det vigtigt at have en realistisk plan for, hvordan du vil betale lånet tilbage. Du kan optage et virksomhedslån hos Broaden til en månedlige rente på 0%. Vi har et etableringsgebyr på 25%, som vi lægger til din hovedstol. Derfor koster lånet det samme uanset hvornår du betaler det ud inden for vores løbetid på 12 måneder. 

Lån 50000 rentefrit

At låne 50.000 kroner rentefrit kan måske lyde for godt til at være sandt. Der er dog flere låneudbydere, der tilbyder rentefrie lån, hvor den månedlige rente er 0%. Selvom den månedlige rente på et lån er 0%, vil der dog stort set altid være andre omkostninger og gebyrer forbundet med lånet. Det er aldrig gratis at låne penge. Derfor er det vigtigt at være klar over lånevilkårene, inden du skriver under på en låneaftale.

Hos Broaden har vi ingen månedlige rente på vores lån, men derimod har vi et etableringsgebyr på 25% af dit lånebeløb. Dette lægges til din hovedstol, og derfor bliver dit lån ikke dyrere, jo længere tid du er om at betale det tilbage. Den maksimale løbetid for vores lån er 12 måneder, men du kan altid indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger, hvis du vil. Du kan indstille låneslideren øverst for at se omkostningerne for et lån på 50.000 kroner. 

Lån 50000 billigt

Renten er en af de afgørende faktorer for, hvor billigt eller dyrt et lån på 50.000 kroner er. Lånets samlede pris kan blive høj, hvis der er en høj rente, og det kan ende med at være en dyr fornøjelse og en dårlig investering. Det er altid vigtigt at undersøge lånevilkår grundigt og finde ud af, hvad de samlede låneomkostninger bliver. Der kan både være renter, oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og gebyrer for forsinket betaling. Alle omkostninger er med til at gøre lånet dyrere samlet set, og derfor er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i lånet, inden man skriver under på en låneaftale. 

Hos Broaden har vi ingen månedlig rente, men et etableringsgebyr på 25% af lånebeløbet, som lægges til din hovedstol. Det betyder, at lånet koster det samme uanset hvor lang tid du er om at betale det tilbage. Vi har en løbetid på 12 måneder, men du kan sagtens indfri det før tid uden ekstra omkostninger. 

Kan jeg låne 50.000 kr.?

Det kommer an på flere faktorer, om du kan låne 50.000 kroner. Hos Broaden skal du igennem en kreditvurdering for at blive godkendt til et lån. Her kigger vi på virksomhedens og kautionistens økonomi for at vurdere, om der er økonomi til at betale omkostningerne for et lån. 

Derudover har vi nogle krav til vores erhvervslån, som du kan se i boksen her. 

Krav til erhvervslån hos Broaden

 • Din virksomhed har et dansk CVR-nummer. 
 • Du har bopæl i Danmark.
 • Du har ikke nogen betalingsanmærkninger. 
 • Du hæfter som virksomhedsejer for lånet som kautionist.
 • Din virksomhed skal være kreditværdig.
lån 50000 kr. til din virksomhed

Hvordan kan jeg låne 50.000 kr.?

Der er forskellige muligheder for at låne 50.000 kroner. Hvis du er på udkig efter et lån i denne størrelsesorden, er det bedst at starte med at undersøge forskellige lånemuligheder. Det kan hjælpe dig til at blive klar over hvilke lånebetingelser, der passer bedst til din virksomhed, din økonomi og dine behov. Mulighederne for at låne spænder bredt. Du kan undersøge crowdlending, crowdfunding, investorfinansiering, banklån og onlinelån. Der er forskellige fordele og ulemper ved alle låneløsninger og ved at undersøge dem nærmere, kan du blive klogere på dine muligheder. Hvis du vil låne 50.000 kroner, skal du i langt de fleste tilfælde igennem en kreditværdighedsvurdering. Denne bruges til at vurdere, om man har økonomi til at betale omkostningerne for et lån og afdrage på det. Ved nogle lån kræves det, at man stiller med en kautionist for lånet som en ekstra sikkerhed. Det er især ved større lån. Hvis du er i stand til at stille med en kautionist og også bliver godkendt ved kreditvurderingen, er der gode chancer for at blive godkendt til et lån på 50.000 kroner. Det kræver dog også, at du opfylder alle de formelle krav. 

Lån 50000 uden sikkerhed

Det er meget svært at finde et lån på 50.000 kroner, hvor du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Nogle forbrugslån tilbyder dog lån uden sikkerhed, men det kan til gengæld have en indflydelse på rentens størrelse. Ved erhvervslån er det meget almindeligt, at man stiller sikkerhed for lånet på en eller anden måde. Lån med sikkerhed kan have andre lånebetingelser end lån uden sikkerhed, og det kan være til din fordel. Det er derfor altid en god idé at undersøge dine muligheder og have en plan for, hvordan du vil betale et lån tilbage. Du kan indstille låneslideren øverst på siden for at se, hvad et lån på 50.000 kroner koster hos Broaden. 

Lån 50.000 med kautionist

Et lån med en kautionist vil sige, at kautionisten overtager lånet i tilfælde af, at den primære låntager ikke længere er i stand til at afdrage på lånet. Det er en ekstra form for sikkerhed for alle parter og gør det muligt for låneudbydere at udlåne på andre vilkår. Når der er en kautionist til lånet, bliver det nemlig mindre usikkert at låne penge, fordi der er en reserveplan på plads. Hos Broaden skal både virksomhedens og kautionistens økonomi gennemgås som en del af kreditvurderingen. For at kunne blive godkendt til et lån er det vigtigt, at der er økonomi til at betale for og afdrage på lånet. Kautionisten skal være virksomhedsejeren. Du kan læse mere om at låne med kautionist her

Lån 50000 uden kreditvurdering

Det er i de fleste tilfælde ikke muligt at låne 50.000 kroner uden en kreditvurdering. Denne bruges til at vurdere virksomhedens og eventuelt kautionistens økonomiske situation. Det er en slags prognose for, om ansøgeren af lånet vil være i stand til at betale pengene tilbage igen. Hvis man har et alt for lille rådighedsbeløb hver måned, giver en yderligere budgetpost som et månedligt låneafdrag måske ikke mening. Hvis virksomheden ikke er kreditværdig, kan det være svært at låne penge, fordi det er forbundet med større risici. I dette tilfælde kan det være i virksomhedens bedste interesse ikke at optage et lån og derved komme i større gæld. Det kan ende med en ond gældsspiral. Kreditvurderinger er på den måde for alles bedste. Hvis du finder en låneudbyder, som tilbyder lån uden at foretage kreditvurderinger, skal du være meget opmærksom på lånets vilkår, gebyrer og renter, så du ikke ender med en uhensigtsmæssig låneaftale.

Bør jeg vælge et onlinelån eller et banklån til at låne 50000 kr.?

Et onlinelån eller et banklån er to mulige låneløsninger, hvis du gerne vil låne 50.000 kroner. Den bedste løsning kommer blandt andet an på din virksomhedstype, dit ønskede lånebeløb og hvor hurtigt du ønsker pengene og kan betale dem tilbage igen. Banklån er generelt ideelle til at låne meget store beløb, hvor det er nødvendigt at betale lånet af over lang tid. I modsætning hertil er onlinelån mere fordelagtige, hvis du står og mangler penge her og nu, fordi ansøgningsprocessen er kortere og hurtigere. Til gengæld tilbyder online låneudbydere som regel mindre lånebeløb end banker. 

Fordele ved banklån

 • Større lånebeløb
 • Længere løbetid 
 • Gæld samlet ét sted

Fordele ved onlinelån

 • Mindre lånebeløb
 • Hurtig ansøgningsproces
 • Lån til akutte behov
lån 50000 til din virksomhed

Hvad kan du bruge 50.000 kroner til?

De fleste virksomhedsejere får brug for et erhvervslån på et eller andet tidspunkt, hvad enten det er til at starte virksomheden op, til at investere eller til at opgradere produktionen. 50.000 kr. kan bruges til mange forskellige udgifter i en virksomhed som at finansiere den daglige drift, vækst eller akutte udgifter. Dine udgifter afhænger især af din virksomhedstype, og om virksomheden har været i gang i noget tid eller om du først er ved at starte den op. Hvis virksomheden er i opstartsfasen, vil der måske være udgifter til inventar, lagerbeholdning, lokaler eller udstyr. Hvis virksomheden allerede er i drift, kan der være udgifter til at opgradere eller optimere virksomheden. 

Hos Broaden skal du ikke redegøre for, hvad du bruger dit erhvervslån til. Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på. Men vi har et krav om, at virksomhedsejeren stiller som kautionist for lånet i tilfælde af, at virksomheden ikke længere er i stand til at afdrage på lånet. 

50.000 kr. til den daglige drift

Den daglige drift er et af de formål, som mange virksomheder kan have brug for at låne til. Det kan være udgifter til løn, produktionsomkostninger, lokaleleje eller andre faste udgifter. Det kan ske, at man siger ja til opgaver, hvor kunden har en lang betalingsfrist. Her kan det især for mindre virksomheder være en udfordring at betale alle regninger og holde gang i driften, mens man venter på betaling fra kunden. Det kan også være nødvendigt at låne penge til den daglige drift, hvis virksomheden er i en periode med lavere indtjening. 

Når indtægterne er forsinkede af den ene eller anden grund, kan det være en udfordring at holde sit budget. Det betyder dog ikke, at det er dumt at sige ja til opgaver med en lang betalingsfrist. Det kan være smart, hvis kunden vender tilbage senere eller anbefaler virksomheden videre til andre. Derfor kan det være smart at tage et lån til at dække udgifter, indtil man får betaling for opgaven.

50.000 kr. til vækst

Hvis man gerne vil vækste sin virksomhed, kan det nogle gange være nødvendigt at låne til at finansiere dette. Lånet kan være til ekstra udstyr, flere maskiner eller større lokaler. Vækst kan blandt andet ske ved at optimere virksomheden, så den er gearet til flere kunder og øget salg. Det kan gøre virksomheden større, så den langsomt vækster. Det er vigtigt, at virksomheden kan håndtere mere trafik og øget salg. Ellers kan det ende med at have negative konsekvenser for kvaliteten i virksomheden og salget på længere sigt. 

50.000 kr. til akutte udgifter

Akutte udgifter er et andet meget almindeligt låneformål for virksomheder. De kan opstå for alle og er netop svære at forberede sig på. Det kan både dreje sig om mindre eller større beløb, og de store beløb kan være meget ubelejlige i forhold til at holde sit budget. Især som mindre eller nystartet virksomhed kan en større uforudset udgift være en stor streg i regningen. Men det er alt andet lige bedst at tage sig af udgifterne, når de opstår, i stedet for at de hober sig op. Et onlinelån kan derfor være en måde at dække de akutte udgifter på, så budgettet ikke vælter helt. 

50.000 kr. til opstart

Hvis du er ved at starte en virksomhed op, kan et lån på 50.000 kroner være en rigtig god hjælp. Der er mange udgifter, når man skal starte en virksomhed op, og det kan være svært at skære nogle af dem fra. Udgifterne afhænger af din virksomhedstype og kan være udgifter til husleje, maskiner, redskaber, butiksinventar, kontormøbler, renovering af lokaler og meget andet. Et erhvervslån kan derfor give den nødvendige startkapital til at investere i de mest nødvendige ting og få virksomheden ud over stepperne. Med et lån på 50.000 kroner kan du investere i lige det, du står og mangler penge til for at starte din virksomhed. Hvad enten det er nødvendigt udstyr eller depositum til nye lokaler eller andet.

Skru op for marketingbudgettet med et erhvervslån

Lad os tage endnu et eksempel fra virkeligheden: Du driver en mindre legetøjsbutik og har en ambition om at være mere tilgængelig online. Du vil derfor skrue op for din marketingindsats. Du vil have mere fokus på E-handel og ramme potentielle kunder i hele landet, ikke kun der, hvor du driver din butik. Du har ikke selv kompetencerne og er derfor nødt til enten at afsætte tid til at erhverve dig kompetencerne, indgå et samarbejde med et bureau eller ansætte en, der kan hjælpe dig.

Du skal samtidig geare din virksomhed til at håndtere de bestillinger, der kommer ind, så du hurtigt og effektivt kan sende varerne afsted, håndtere klager og generelt skabe en god kundeoplevelse. Det koster alt sammen penge, og her kan et erhvervslån hjælpe dig med dine ambitioner om at vækste din forretning. 

Få råd til uforudsete udgifter med et lån på 50.000 kr.

Et virksomhedslån på 50.000 kroner kan være din redning, hvis du pludselig får en eller flere regninger, som du ikke lige havde budgetteret med. Det kan også være en god økonomisk buffer, så du er klar til, hvis der pludselig skulle komme en eller flere uforudsete udgifter. Uanset hvornår du låner pengene, kan det give dig økonomisk fleksibilitet til at betale dine regninger og holde virksomheden kørende. Uforudsete udgifter opstår for alle fra tid til anden, og det kan være alt fra bilreparationer til teknologiske problemer. Med et lån på 50.000 kroner kan man komme langt i forhold til at betale sine regninger og dække de mest nødvendige udgifter. Sørg gerne for at lægge et budget, hvor du inkluderer låneomkostningerne, inden du optager et lån. På den måde ved du, at du har råd til lånet. For at øge dit rådighedsbeløb og få råd til mere kan man også undersøge markedet for billigere alternativer til de faste udgifter. Det kan du gøre på siden Råd nu.

Ansøg om et lån på 50.000 kr. hos Broaden

Et lån på 50.000 kroner kan give dig kapital til lige det, du mangler i din virksomhed. Det kan være til drift, vækst eller akutte udgifter. Alle virksomheder kan låne hos os – også soloselvstændige og nystartede små virksomheder. Det skyldes, at vi ser både på virksomhedens og kautionistens økonomi. Vi har kort behandlingstid, fleksible løbetider på lån og en gennemskuelig aftale. Du kan ansøge lige herunder.

Kan vi hjælpe dig?

Vores kundeservice har åbent fra 08.00-16.00 alle hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne ansøge om et erhvervslån, er der nogle generelle ansøgningskrav, du skal opfylde: 

 • Alder imellem 23-70 år.
 • Dansk bopælsadresse.
 • Som virksomhedsejer kautionerer du for virksomhedslånet.
 • Gyldigt CPR- og CVR-nummer.
 • Dansk erhvervskonto.

Om du kan blive endelig godkendt til et erhvervslån, afhænger dog i sidste ende af kreditvurderingen.

Vi har en låneramme på 5.000 – 75.000 kroner. Hvor stort et erhvervslån vi kan tilbyde dig, afhænger i sidste ende af kreditvurderingen. I kreditvurderingen indhenter vi automatisk oplysninger fra Creditsafe, Bisnode, Experian og Monthio.

Ja, hos Broaden skal du stille sikkerhed for erhvervslånet. Når du ansøger om et erhvervslån hos Broaden, skal du som virksomhedsejer stille som kautionist for lånet. Det vil sige, at du kautionerer for lånet, såfremt din virksomhed ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag.

I tilfælde af at vi kan tilbyde dig et erhvervslån, sender vi dig et lånetilbud inden for 24 timer, som du skal godkende, før vi kan udbetale lånet.

Så snart du har godkendt vores lånetilbud, bliver dit erhvervslån udbetalt med straksoverførsel til din registrerede konto.

Dine månedlige afdrag afhænger af lånets størrelse og løbetid. Du finder dit månedlige afdrag i den endelige låneaftale.

Vurderer vi, at din virksomheds eller din økonomi som kautionist ikke kan bære omkostningerne ved virksomhedslånet, vil du modtage et afslag på din ansøgning.

Et afslag kan dog også skyldes teknikaliteter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk for at få uddybet afslaget.

Først og fremmest skal du kontakte vores kundesupport på support@broaden.dk og informere os om det.

I tilfælde af at du som ansøger lukker eller træder ud af virksomheden, er det nemlig dig som kautionist, der hæfter for lånet.

Er virksomheden eller du som kautionist ikke længere i stand til at betale det månedlige afdrag, bedes du kontakte kundesupport på support@broaden.dk. Så vil vi forsøge at finde en løsning.

Overholdes den nye betalingsplan ikke, vil du modtage 3 rykkerskrivelser, og du vil blive sendt videre til inkasso, såfremt du ikke betaler rykkerskrivelsen. 

Seneste artikler

Sådan øger du salget i din virksomhed Salg er vigtigt Der kan være mange grunde til at ville øge salget i din

Find det bedste erhvervslån Hvad er det bedste erhvervslån? Det er meget individuelt, hvad der er det bedste erhvervslån. For de fleste

Afkastningsgrad Hvad er afkastningsgrad? Afkastningsgrad er et meget vigtigt nøgletal i erhvervsøjemed. Det er et mål for, hvor meget overskud eller afkast en given